Arhiva Contact Despre noi Link-uri
 Din presa romana
 

 

 

Arhiva
Contact
Despre noi
Colaboratori

Cuprins Publicaţie
NOSTRA AETATE
Apologetica
Teologie
Site-uri Baptiste
Istorie
Pastorala
Articole
MEDIA
Stiri internationale
Din presa romana
Posta Redactiei


Pagina de ştiri

 

 

Ştiri din presa română

 

 

Vaticanul l-a afurisit pe Barack Obama: «un arogant care crede ca are drept de viata si de moarte»

de Viorel Patrichi

Dupa ce Barack Obama a abrogat o lege care permitea avorturile, a venit randul Vaticanului sa dea o replica dura noului presedinte american. Arhiepiscopul Rino Fisichella (foto), presedintele Academiei Pontificale pentru Viata a Vaticanului, l-a sanctionat categoric pentru decretul amintit. “Este o aroganta din partea celui care se crede drept, semnand un decret care este, de fapt, o liberalizare suplimentara a avortului si deci a distrugerii de fiinte umane. Este esential sa stii sa asculti toate solicitarile tarii. Fara sa te inchizi in viziuni ideologice, cu aroganta unei persoane care, avand puterea, crede ca are drept de viata si de moarte. Este una din primele actiuni ale presedintelui Obama si, cu tot respectul posibil, mi se pare ca drumul catre dezamagire a fost foarte scurt.

 

Pistoale din al doilea Razboi Mondial, descoperite in turla unei biserici din Braila

Armele au cazut din turla, printre doua ziduri

de Oana Popoiu

Doua pistoale datand din al doilea Razboi Mondial au fost gasite, luni, in peretele unei biserici din localitatea braileana Silistraru, in timpul unor lucrari de renovare.

Lacasul de cult a fost construit la sfarsitul secolului 19, din lemn, cativa ani mai tarziu fiind supus unor ample lucrari de consolidare ce au constat in construirea unor ziduri din caramida, peste cele deja existente. Spatiul liber dintre cei doi pereti a ascuns, ani la rand, doua pistoale letale de calibru 9 mm, ce au cazut din turla cand mesterii au indepartat tencuiala de pe peretii de lemn ai podului.


 

Alegerea noului patriarh rus se joaca intre Putin si Medvedev

Peste 200 de inalti prelati ai Bisericii Ortodoxe Ruse s-au reunit ieri in cadrul consiliului episcopol pentru a desemna cel putin trei candidati la scaunul de Patriarh. Reuniunea a avut loc la catedrala Hristos Mantuitorul din Moscova, reconstruita cu sprijinul fostului patriarh Aleksei al II-lea, decedat subit in decembrie anul trecut. Dupa ce consiliul prezinta lista candidatilor, urmeaza sa se intruneasca Sinodul. Aceasta adunare trebuie sa-l aleaga cu usile închise, începând de maine, dar nu mai târziu de joi, pe noul patriarh al Moscovei si al întregii Rusii.
 

Chinezii sarbatoresc intrarea in Anul Boului

Chinezii au facut ieri ultimile pregatiri pentru cea mai mare sarbatoare a lor - Anul Nou lunar. Dupa zodiacul chinezesc, 2009 va fi Anul Boului, considerat simbol al belsugului. Oamenii s-au adunat în târgurile de pe lânga templuri, pregatind artificii si îndreptându-se spre gari si statii de autobuze pentru a ajunge acasa, relateaza Reuters.

 

Mitropolitul Kiril este noul Patriarh al Moscovei şi al Întregii RusiiMitropolitul Kiril este noul Patriarh al Moscovei şi al Întregii Rusii

27.01.2009, Moscova (Catholica)

Delegaţii Sinodului Arhieresc al Bisericii Ortodoxe Ruse, reunit la Moscova, l-a ales pe Mitropolitul Kiril de Smolensk şi Kaliningrad ca cel de-al 16-lea Patriarh al Moscovei şi Întregii Rusii. Mitropolitul Kiril a obţinut 508 din cele 702 de voturi (adică 72%) în alegerile de astăzi. Pentru a fi ales Patriarh, un candidat trebuie să fie sprijinit de peste jumătate din delegaţi. Alte 169 de voturi (24%) au mers către Mitropolitul Kliment de Kaluga şi Borovsk. 

Campania ateiştilor italieni nu reuşeşte să aibă continuitate

22.01.2009, Genova (Catholica)

Încercarea unui grup italian ateu de a copia campania publicitară de pe autobuzele britanice s-a împotmolit din cauza finanţării slabe şi a deciziei companiei ce reglează reclamele pe mijloacele de transport de a respinge reclamele pentru că ar putea fi ofensatoare. Uniunea Ateiştilor şi Agnosticilor Raţionalişti (UAAR) a sponsorizat o campanie pe autobuzele din Genova cu textul "Vestea proastă este că Dumnezeu nu există; vestea bună este că nu aveţi nevoie de El." 

Secta hollywoodiană doreşte să se extindă în Columbia

20.01.2009, Bogota (Catholica)

Biserica Scientologică, ce are numeroşi membri printre vedetele de la Hollywood (John Travolta, Kirstie Alley, Tom Cruise ş.a.), caută să se extindă şi în oraşe columbiene precum Bogota, Cali şi Medellin. Conform cotidianului "El Tiempo", în Medellin secta operează de patru ani în casa lui Jairo Alonso Ramirez, un inginer care şi-a părăsit locul de muncă pentru a deveni liderul templului. Publicaţia spune că Ramirez speră să extindă templul scientologic din Medellin şi în alte părţi ale ţării. 

 

Apocalipsa in 2012? Controverse, teorii si... filme

de Alina Olteanu

Dupa ce isteria apocalipsei in 2000 a trecut, lumea a inceput sa-si concentreze atentia asupra anului 2012. Alimentat de tomuri intregi de carti si alte lucrari, site-uri web si marturii legate de predictii antice, interesul pentru anul 2012 drept an terminus al omenirii sau, dupa caz, drept inceput al unei noi ere, ia acum un avant fara precedent, relateaza CNN. Anul 2012 marcheaza sfarsitul unui ciclu de 5.126 ani in calendarul Maya, elaborat de o civilizatie renumita pentru cunostiintele sale avansate in materie de astronomie dar si pentru orasele pe care le-a lasat in urma in Mexico si in America Centrala.

 

Schitul cu stele cazute in iarba

de Teodor Seran

Exista momente in viata cand simtim nevoia sa fugim spre liniste. Pentru ca nu­mai in simplitatea ei atem­porala gasim momentele de reculegere pe care le recla­ma sufletul, obosit de aspri­mea clipelor care alcatuiesc viata. La Schitul Iezer din nor­dul Olteniei linistea este eterna, intrerupta doar de glasul tanguitor al clopotelor.  

Papa Benedict al XVI-lea isi reafirma solidaritatea cu poporul evreuPapa Benedict al XVI-lea isi reafirma solidaritatea cu poporul evreu

Papa Benedict al XVI-lea si-a reafirmat miercuri "deplina si indiscutabila solidaritate" cu poporul evreu, intr-o incercare de a diminua tensiunile aparute intre Biserica Catolica si reprezentantii comunitatii evreiesti, dupa ce un episcop catolic a negat Holocaustul, informeaza Reuters.

Suveranul Pontif a declarat ca incercarea de a extermina poporul evreu in timpul Holocaustului trebuie sa ramana un avertisment pentru toti oamenii.
 

Mitropolitul Kirill, noul patriarh al Moscovei şi tuturor ruşilor

Biserica Ortodoxă rusă l-a ales marţi pe reformatorul Kirill, in varstă de 62 de ani, drept noul său patriarh, după moartea lui Aleksei al II-lea, luna trecută, relatează Reuters, citata de NewsIn.

 

Un oficial al bisericii a anunţat in direct la televiziune că sinodul Bisericii Ruse, din care fac parte peste 700 de inalţi prelaţi, precum şi reprezentanţi de rang inferior ai clerului şi simpli credincioşi reprezentand parohiile, l-a ales pe Kirill in defavoarea contracandidatului său, conservatorul Kliment. Kirill a primit 508 voturi din totalul de 677.

 

In interiorul Vaticanului sunt pareri impartite cu privire la decizia de a ridica excomunicarea episcopului care a negat Holocaustul

Papa Benedict al XVI-lea a luat se pare decizia de a ridica excomunicarea episcopului Richard Williamson, care a negat existenta camerelor de gazare naziste, fara sa se consulte prea mult cu cei din interiorul Vaticanului, informeaza Reuters. "Numai o mana de oameni au stiut ce urmeaza si, aparent, oamenii care erau implicati in dialogul cu evreii nu s-au numarat printre ei", a declarat o sursa pentru Reuters.

 

Se pare ca, decizia Papei a nemultumit o parte a clericilor care se tem ca acesta miscare a Suveranului Pontif va afecta relatiile cu evreii.

 

Batalia KGB-istilor pentru Patriarhia Rusa

de Mihai Isac

Mitropolitul Kiril, supranumit si "Tarul tutunului", este favoritul alegerilor desfasurate azi la Moscova

Marele Sinod al Patriarhiei Ortodoxe Ruse demareaza azi procedurile pentru ale­ge­rea noului patriarh rus, din randul celor trei mitro­po­liti candidati, desemnati duminica de consiliul episcopal reunit la Moscova, informeaza Interfax.

Cei trei mitropoliti intrati in carti - Kiril (foto stanga), Kliment (foto dreapta) si Filaret (foto medalion) - sunt acuzati de colaborare cu fostele servicii secrete sovietice KGB, dar si de evaziune fiscala si relatii cu lumea interlopa a oligarhilor rusi. Mitropolitii Kiril de Smolesnsk si Kaliningrad, precum si Kliment de Kaluga, sunt principalii favoriti la postul de patriarh al Bisericii Ortodoxe Ruse, fiind desemnati, impreuna cu mitropolitul Filaret de Minsk, candidati la alegerea patriarhului Moscovei si al Intregii Rusii, a anuntat Interfax.
 

Conflictul dintre ştiinţă şi Dumnezeu, în echilibru

de Alina Vataman

Între Dumnezeu şi ştiinţă s-a stabilit, în mod firesc, o legătură bazată pe contradicţii şi care datează de cel puţin 400 de ani, când a avut loc procesul în care Inchiziţia l-a acuzat de erezie pe Galileo Galilei.

Eforturile prin care creaţioniştii americani încearcă să inducă nesiguranţa asupra evoluţiei omenirii reprezintă o formă de manifestare a acestui conflict. Lor li se adaugă decenii de argumente din partea membrilor bisericii, a politicienilor şi a cercetătorilor atei.

 

Credincioşii se simt protejaţi de religie în faţa crizei globale. Horia CălăceanuBiblia de 9 kilograme a ajuns la Timişoara

de Manuela Strinu

Organizatorii manifestării Expo-Biblia au găsit o soluţie spirituală pentru problema anului

Biblii vechi, foarte mari şi foarte mici sau pe suport audio - expoziţia a adus la Timişoara 150 de cărţi sfinte.

Expoziţia de cărţi sfinte face turul ţării şi s-a oprit, astăzi, în capitala Banatului ca să reînvie interesul timişorenilor pentru credinţă. Expo-Biblia aduce la Biserica Adventistă cărţi vechi şi noi din toate regiunile ţării. Bibliile au fost adunate din colecţii personale ale credincioşilor, iar cele mai vechi datează chiar din anul 1700.


 

Favorit la scaunul de patriarh al Rusiei, mitropolitul Kirill, acuzat de simpatii faţă de catolici, s-a întâlnit încă din 2007 cu Papa Benedict al XVI-leaBiserica rusă alege patriarhul

Favorit la scaunul de patriarh al Rusiei, mitropolitul Kirill, acuzat de simpatii faţă de catolici, s-a întâlnit încă din 2007 cu Papa Benedict al XVI-lea Foto: EPA

de Viorica Marin

 

Bătălia se dă între mitropolitul Kirill, un reformator, şi mitropolitul conservator Kliment. Biserica Ortodoxă Rusă şi-a ales ieri candidaţii din rândul cărora îl va desemna începând de mâine pe patriarhul Rusiei care îi va succeda lui Aleksei al II-lea. 

Biserica ortodoxă rusă îşi alege patriarhul

Biserica ortodoxă rusă se reuneşte astăzi pentru a-şi alege un nou lider, după moartea în decembrie a lui Aleksei al II-lea. Potrivit AFP, acest scrutin cu uşile închise ar putea provoca surprize, deşi mitropolitul Kirill pare bine plasat, transmite NewsIn.

Consiliul extins, convocat de astăzi până joi în catedrala Hristos Mântuitorul din Moscova, include, în afară de demnitari, membri de rang inferior ai clerului şi simpli credincioşi reprezentând parohiile lor, în total 711 persoane. Această adunare poate desemna şi alţi pretendenţi la conducerea Patriarhiei.

 

 

 

Kirill este noul patriarh al ruşilor 

Biserica Ortodoxă rusă l-a ales azi pe reformatorul Kirill, în vârstă de 62 de ani, drept noul său patriarh, după moartea lui Aleksei al II-lea, informează Reuters, citată de NewsIn.

 

Un oficial al bisericii a anunţat în direct la televiziune că sinodul Bisericii Ruse, din care fac parte peste 700 de înalţi prelaţi, precum şi reprezentanţi de rang inferior ai clerului şi simpli credincioşi reprezentând parohiile, l-a ales pe Kirill în defavoarea contracandidatului său, conservatorul Kliment. Kirill a primit 508 voturi din totalul de 677.


 

Biblie unicat, expusa la Arad

Biblie unicat, expusa la Arad

O Biblie uriasa, scrisa in 66 de limbi, a fost expusa, luni dupa-amiaza, la Arad, in cadrul unei manifestari organizate de Biserica Adventista de Ziua a Saptea din Romania, care va expune scriptura in 20 de localitati din tara.

Organizatorii si-au propus ca, pana in 31 ianuarie, sa expuna Biblia uriasa in 20 de localitati, in cadrul proiectului international "Follow the Bible/Urmeaza Biblia", care marcheaza astfel prezenta Bibliei multilingve pe teritoriul Romaniei. 

Mitropolitul Kiril, ales Patriarh al Moscovei si al Intregii Rusii

Mitropolitul Kiril, ales Patriarh al Moscovei si al Intregii Rusii

Mitropolitul Kiril de Smolensk si Kaliningrad a fost ales marti Patriarh al Moscovei si al Intregii Rusii, preluand astfel conducerea Bisericii Ortodoxe Ruse, a anuntat Conciliul episcopal, citat de Mediafax.

"Accept si va multumesc", a declarat Kiril, inainte de anuntarea rezultatelor.

El a obtinut 508 voturi din totalul de 700 ale Conciliului Bisericii Ortodoxe reunit la Moscova pentru alegerea succesorului patriarhului Aleksei al II-lea, decedat in decembrie 2008. 

Noul Patriarh trebuie să fie un "comandant"

19.01.2009, Moscova (Catholica)

Şeful reprezentanţei Bisericii Ortodoxe Ruse pe lângă Instituţiile Europene, Episcopul Hilarion de Viena şi Austria, crede că noul Patriarh trebuie să fie un lider spiritual şi un misionar puternic şi nu unul care să reducă împrejur la tăcere. Sub Patriarhul Alexei, consideră el, s-a făcut o muncă uriaşă. Dar este mai dificilă sarcina viitorului Patriarh: "să aducă la Biserică enormele mase de oameni care se consideră ortodocşi, dar nu duc o viaţă conform credinţei iar uneori nici măcar nu cunosc elementele credinţei".


 

Unirea Principatelor - de la amvon la Divan

de Alexandru Briciu

Crescut sub umbra Bisericii sale, românul - fie el muntean, moldovean sau ardelean - a trecut prin vitregiile timpului cu nădejdea unei vremi în care va trăi în comuniune cu fraţii săi de dincolo de Milcov sau Carpaţi. Un râu şi un munte, două elemente sădite de Dumnezeu nu spre a fi graniţe, ci spre a uni pe cei de acelaşi neam.

 

Biserica neamului consemnează numeroase evenimente în care conştiinţa religioasă a vegheat la temeluirea conştiinţei naţionale. Istoricul A. D. Xenopol arată cum călugărul Maxim, viitor mitropolit al Moldovei, a împăcat pe Bogdan, fiul lui Ştefan cel Mare, cu Radu-Vodă al IV-lea al Ţării Româneşti. Un muşatin şi un urmaş al Basarabilor lăsau, în negura istoriei, vremurile când părinţii lor luptau împotriva duşmanului comun şi chemau răzeşii şi moşnenii la un război fratricid. Călugărul Maxim, sfetnic al domnitorului moldovean, a împiedicat lupta de la Râmnicu Sărat printr-un argument incontestabil: „Sunteţi creştini şi de acelaşi neam!“.
 

BBC a refuzat sa publice un apel umanitar pentru victimele razboiului din GazaBBC, criticat pentru că a întors spatele victimelor din Gaza

de Alexandra Livia Dorbea

Postul BBC a fost criticat de politicieni şi lideri religioşi din Marea Britanie din cauza hotărârii de a nu transmite un apel caritabil pentru ajutorarea victimelor conflictului din Fâşia Gaza, informează Daily Mail.

ITV, Channel 4 şi 5 au căzut de acord să difuzeze un apel de două minute primit din partea a 13 organizaţii britanice caritabile, care încearcă să ajute cei aproximativ 500.000 de palestinieni care au rămas fără apă, ca urmare a conflictului armat din Fâşia Gaza. 

Biblia lui Lincoln

Depunerea juramantului cu mana pe Biblie este de asemenea un gest simbolic, o traditie instituita inca de la primul presedinte ame­rican, care tine de valorile anglo-americane statuate in epoca. Biblia pe care actualul presedinte va de­pune juramantul este de asemenea una incarcata de istorie, fiind Bi­blia pe care a fost investit Abraham Lincoln, in 1861, care este pastrata la Biblioteca Con­gre­sului. Dupa ce­remonie, pre­sedintele confirmat este condus in Sala Statuilor din Capitoliu, unde ia masa de pranz impreuna cu membrii Con­gresului, o traditie instituita in 1897. Dupa pranz, urmeaza de­plasarea la Casa Alba, coloana oficiala fiind insotita de o parada. Restul zi­lei este completat prin manifestari festive. Alte momente din ceremonia inaugurarii lui Oba­ma, intitulata "A New Birth of Freedom" sunt inspirate tematic din a doua investitura a lui Lincoln, in 1865, pe care presedintele de culoare il considera modelul sau. (M.N.)
 

Biserici gorjene la Venetia

Institutul Roman de Cultura si Cercetare Umanistica de la Venetia organizeaza azi, de la ora 19.00, o dezbatere urmata de o expozitie de fotografie, pe tema bisericilor de lemn din judetul Gorj - tezaur de arhitectura si iconografie romaneasca.

 

Proiectul este menit sa contribuie la restaurarea, conservarea si promovarea tezaurului valorilor de patrimoniu cultural eclezial, reprezentat de cele 116 biserici de lemn inregistrate in lista monumentelor istorice, dintre cele aproximativ 150 care supravietuiesc peste veacuri.
 

Sustinatorii celor doi candidati importanti la succesiunea lui Aleksei a II-lea se ataca reciproc in presa

Pe masura ce se apropie alegerile pentru desemnarea unui succesor al Patriarhului Moscovei si al intregii Rusii, Aleksei al II-lea, partizanii celor doi favoriti incep sa se atace in presa, informeaza AFP, preluata de NewsIn.

 

"Inainte de alegerea Patriarhului, a inceput razboiul informatiilor compromitatoare", a comentat cotidianul rus "Kommersant".

Astfel, mitropolitul Kirill de Smolensk si Kalinigrad, care a condus temporar Biserica Ortodoxa Rusa dupa moartea Patriarhului, este acuzat ca a abuzat in anii '90 de reducerile de taxe de care beneficia Biserica la alcool si tigari. Cu toate acestea, ministrul de finante de la acea data, Aleksandr Pocinok, a explicat, pentru postul de radio Eho Moskvi, ca cel care s-a opus anularii acestor privilegii fiscale a fost contracandidatul acestuia, mitropolitul Klement de Kaluga si a subliniat ca mitropolitul Kirill nu a avut nici o legatura cu aceasta problema.
 

Cristian Bădiliţă: Orthodoxie versus ortodoxie

22.01.2009, Bucureşti (Catholica)

Într-un comunicat de la începutul lunii, Editura Curtea Veche anunţa: "printre alte noutăţi pentru 2009 menţionăm Cristian Bădiliţă - Orthodoxie versus ortodoxie". Despre acest volum, care ar urma de săptămâna viitoare să se găsească în librării, aflăm de pe internet că "încearcă să redefinească orthodoxia, cu h, prin lărgirea semantică a termenului".

 

"Orthodoxia nu trebuie identificată cu ortodoxia - confesiune creştină rezultată în urma rupturii de la 1054. Această lărgire presupune şi adâncirea semantică a termenului `orthodoxie`, întrucât creştinismul nu este dogmă goală, ci întruparea dogmei cristice într-un mod de viaţă conform cu Evanghelia.
 

Noua stemă a Episcopiei de Lugoj

22.01.2009, Lugoj (Catholica)

Un decret publicat pe BRU.ro prezintă noua stemă a Episcopiei Române Unită cu Roma, Greco-Catolică de Lugoj. Potrivit decretului dat de Episcopul Alexandru Mesian, al Eparhiei de Lugoj, "Această stemă este rodul unui studiu de specialitate, în conformitate cu regulile heraldicii clasice, realizat de dr. Franz Von Klimstein, arhivist episcopal al Episcopiei Romano-Catolice de Timişoara". După ce este publicată imaginea noii steme, anexa acestui decret prezintă descrierea stemei.


 

Seară Ecumenică de Rugăciune la Cluj-Napoca

22.01.2009, Cluj (Catholica)

Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică, de Cluj-Gherla, celebrează ca în fiecare an, împreună cu întreaga lume creştină, Săptămâna de Rugăciune pentru Unitatea Creştinilor. Cu acest prilej, în perioada stabilită, în parohiile Eparhiei, pe lângă rugăciunile zilnice prescrise, s-au organizat programe de rugăciune împreună cu fraţii din alte Biserici. La nivel eparhial, marţi 20 ianuarie, în capela "Sfântul Iosif" din Piaţa Cipariu, a fost organizată o Seară Ecumenică de Rugăciune, la care au fost invitaţi reprezentanţi ai diferitelor confesiuni creştine din Cluj-Napoca, aflăm de pe BRU.ro. 


 


 

Biserică distrusă de foc

de Laura Ilie

ARGEŞ. Un violent incendiu izbucnit ieri dimineaţă a distrus complet o biserică veche de două secole din comuna argeşeană Bârla. 

Sătenii care locuiesc în apropierea bisericii au observat flăcările şi au apelat numărul unic de urgenţă 112. Mai multe echipaje de pompieri din Piteşti şi Costeşti au luptat cu focul câteva ore, dar în zadar, pentru că biserica era din lemn. Din primele cercetări se pare că focul a pornit de la o sobă nesupravegheată.

sus

Notă:

Ştirile din acest număr sunt preluate din diferite site-uri. Folosite cu permisiune. Este interzisă folosirea, copierea sau distribuirea acestor articole fără acordul în scris din partea Vox Dei Baptist Ministries.

horizontal rule

Ce este nou?

 

Mapamond Creştin Baptist - ştiri de interes pentru creştinătatea română.

 

Biblia Online - versiunea Dumitru Cornilescu tocmai a fost actualizată la versiunea 1.0! Sunteţi invitaţi să o vedeţi - şi să o folosiţi! Acum într-o nouă interfaţă, cu motor de căutare propriu şi plan de citire a Bibliei într-un an!

 

Grup de Discuţii Apologetică - te poţi abona şi scrie mesaje care să fie dezbătute, discutate în acest grup de către membrii săi.

 

Forum - actualizat şi diversificat, securitate crescută, caracteristici de ultima ora

 

CHAT Creştin! - aici intri dacă vrei să discuţi cu prietenii sau să îţi faci prieteni noi. Teme diverse.

 

Pe pagina de Resurse Baptiste a site-lui, veţi găsi o serie de subiecte de studiu:

 

Apologetică

Biografii

Etică

Istorie Creştină

Scrieri Primele Secole

Teologie Sistematică

 

Pe pagina de Teologie Sistematică puteţi găsi o serie de articole la subiectele doctrinare despre:

 
HRISTOLOGIE (doctrina despre persoana lui Isus Hristos)
 
PNEUMATOLOGIE (doctrina despre Duhul Sfânt şi alte duhuri)
 
ANTROPOLOGIE (doctrina despre om, aşa cum a fost creat el)
 
HAMARTIOLOGIE (doctrina despre păcat)
 
SOTERIOLOGIE (doctrina despre mântuire)
 
BIBLIOLOGIE (doctrina despre Biblie)
 
COSMOLOGIE (doctrina despre creaţie şi istorie)
 
ECLESIOLOGIE (doctrina despre trupul lui Hristos - Biserica)
 
ESCATOLOGIE (doctrina despre lucrurile viitoare - sfârşitul)
Newsletter gratuit!

Apasă aici dacă doreşti să primeşti lunar pe email notificări despre apariţia următorului număr al Publicaţiei de Apologetică

 

Cartea de Oaspeţi

Semneaza in Cartea de Oaspeti

Apasă aici pentru a semna sau vizualiza Cartea de Oaspeţi

 Înapoi Înainte 
Copyright © 2003-2006 Vox Dei Baptist Ministries. Toate drepturile rezervate