Arhiva Contact Despre noi Link-uri
 Stiri
 

 

 

Arhiva
Contact
Despre noi
Colaboratori

Titlurile principale

NOSTRA AETATE
Apologetica
Teologie
Discutii Forum
Site-uri Baptiste
Istorie
Pastorala
Articole
MEDIA
Stiri internationale
Din presa romana
Posta Redactiei

 

 

 

Pagina de ştiri internaţionale

 

BPNews

 

AGENŢIA DE PRESĂ A CONVENŢIEI BAPTISTE DE SUD

 

A fost anunţat planurile de vânzare a grupului televiziv FamilyNet

Publicată pe 8 naugust 2007 de Mickey Noah

ALPHARETTA, Ga. (BP)-Urmărind votul unanim de Bordul Family Net al tutorilor pe 7 august, tutorii Bordului de Misiune Nord Americană, au votat în unanimitate pe 8 august să accepte o scrisoare de la Charles Stanley de la In Touch Ministries, care schitează intenţia slujitorului de a cumpăra reşeaua de televiziune NAMB FamilyNet.

Pe baza scrisorii, NAMB şi In Touch Ministries vor lucra împreună să evalueze şi să negocieze vânzarea şi cumpărarea reţelei de televiziune FamilyNet şi să finalizeze detaliile pentru vânazrea care va avea loc ori înainte, ori pe 3 octombrie.

Preşedintele Bordului NAMB, Bill Curtis, pastorul Bisericii Baptiste Cornerstone din Florence S.C., a spus că "vânzarea va avea ca rezultat două evenimente foarte importante în Împărăţie".

"Primul, a spus el, va fae posibil ca NAMB să se orienteze spre sarcinile importante, cum ar fi înarmarea misiunilor din Nordul Americii ale Convenţiei baptiste . Al doilea, va face posibil ca FamilyNet FamilyNet FamilyNet să devină reţeaua baptiţtilor din sud, pe care au visat-o.

Cutrtis a spus că vânzarea către In Touch Ministries va face posibil ca FamilyNet să crească, în timp ce NAMB îşi poate concentra energiile şi forţele asupra sarcinilor importante în slujire.

" De-a lungul acestor ani, Baptişti din sud au folosit mijloacele mass-media pentru a influenţa naţiunea cu Evanghelia, a spus Curtis. Pentru mai mult de 50 de ani, radioul şi televiziunea, şi mai târziu , Bordul Misiunii Americane din nord a participat la această mişcare prin dezvoltarea Acţiunilor şi apoiu prin reţelele de televiziune FamilyNet".

După mai mult de 50 de ani în slujire, Stanley, fondatorul şi preşedintele de la In Touch Ministies, a spus că este încântat de o nouă oportunitate de a atinge oamenii din întreaga lume, de asemenea, în timp ce continuă cu scpourile mutuale ale NAMB-ului, cum ar fi acele de a proclama Evanghelia lui Isus Cristos.

"Sunt recunoscător oamenilor de la NAMB care au aşezat temelia la FamilyNet, care face această oportunitate cât mai extraordinară şi încântătoare pobibil, a spus Stanley în declaraţie. Noi, cei de la In Touch Ministries, privim spre viitor ca să continuăm tradiţia de la FamilyNet, aceea de a crea şi de a furniza programe excelente, însufleţitoare, de familie, pentru furnizorii televiziunii perin cablu, afiliaţilor din reţea şi telespectatorilor".

Datorită acestui acord, reprezentanţul de la NAMB ar deţine un scaun în Bordul director de la FamilyNet şi NAMB ar primi un program săptămânal pentru reţeaua de televiziune şi radio. Deşi nu este parte a acordului, In Touch de asemenea, a precizat că NAMB va avea acces la facilităţile studioul de de artă şi la alte resurse ale tehnologiei de comunicare.

Tim Patterson, vice preşedintele bordului toutorilor de la NAMB şi pastorul mai în vârstă de la Biserica Baptistă Hillcrest din Jacksonville, Fla., prezidează o sarcină silită, a stabilit în februarie să cerceteze o strategie de viitor pentru FamilyNet, care include vânzarea reţelei.

"Unul dintre îngrijorările noastre, în eventualitatea că noi am considera vânzarea reţelei FamilyNet, a fost că cumppărătorul va fi de acord cu noi din punct de vedere al filisofiei şi al doctrinei şi va avea aceaşi inimă ca baptiştii din sud, a spus Patterson. Unde noi eram abordaţi de cei de la In Touch şi Dr. Stain, noi eram mulţumitori că un slujitor ca acesta ar putea fi interesat".

Patterson a spu că este foart eimportant pentru tutori ca FamilyNet să continue să aibă legături cu baptiştii din sud şi să menţină un element evanghelistic puternic în programul reţelei FamilyNet.

"Dr. Stanley ne-a asigurat că aceasta va deveni una dintre cele mai puternice, evanghlistice, conservatoare, reţeel creştine din America astăzi şi de mai târziu. El a adăugat că este clar tuttrilor că Dumnezeu, în mod clar, orchestrează evenimentele.

NAMB's FamilyNet task force started its process before Geoff Hammond became president of NAMB this past May, but Hammond says the agency will continue to use media to help spread the Gospel across the North American continent.

Sarcina reţelei FamilyNet a început procesul înainte ca Geoff Hammond să devină preşedintele reţelei NAMB, anul acesta în mai, dar Hammond spune că agenţi ava continua să folosească mass-media să răspăndească EAvanghelia, pe tot continental Americii de nord.

"Bordul misiunii din America de nord este încă o resursă şi încurajează baptiştii din sud prin multe mijloace mass-media, a spus Hammond. Strategia de a folosi mass-media, ca una dintre mai multe unelte să ne ajute să împărtăşim Evanghelia, să începem biserici şi să trimitem misionari nu s-a schimbat. Noi suntem gata, în această era digitală, să investigăm noul şi să înnoim mijloacele prin care să ducem mesajul, în timp ce continuăm să ave acces la radio şi la televiziune prin ITM.

Fondată în Alpharetta, Ga., Bordul Misiunii din America de nord asistă baptiştii din sud în sarcina lor de a îndeplini Marea Trimitere. NAMB sprijină munca misionarilor, capelanilor şi misionilor voluntare, care slujesc în Statele Unite, Canada şi pe teritoriul lor. Lucrarea celor de la NAMB este făcută în cooperare cu state şi parteneri locali şi este sprijinită prin cadouri către Programul cooperativ şi cadourile de Paşte de la Annie Armstrong pentru misionarii din America de nord

Stanley slujieşte ca pastor senior la Prima Biserică Baptistă din Atlanta, Ga., din 1971. el, de asemenea, este fondatorul şi preşedintele reţelei In Touch Ministries, a cărui post de radio In touch şi programul de televiziune a fost tradus în mai mult de 100 de limbi. A fost ales de două ori (1984 şi1985 ) ca preşedinte al Convenţiei baptistă din sud, şi este autorul best-selerului New York Times.

courtesy of Baptist Press News (http://bpnews.net )

sus

horizontal rule

Ce este nou?

Mapamond Creştin Baptist - ştiri de interes pentru creştinătatea română.

 

Biblia Online - versiunea Dumitru Cornilescu tocmai a fost actualizată la versiunea 1.0! Sunteţi invitaţi să o vedeţi - şi să o folosiţi! Acum într-o nouă interfaţă, cu motor de căutare propriu şi plan de citire a Bibliei într-un an!

 

Grup de Discuţii Apologetică - te poţi abona şi scrie mesaje care să fie dezbătute, discutate în acest grup de către membrii săi.

 

Forum - actualizat şi diversificat, securitate crescută, caracteristici de ultima ora

 

CHAT Creştin! - aici intri dacă vrei să discuţi cu prietenii sau să îţi faci prieteni noi. Teme diverse.

 

Pe pagina de Resurse Baptiste a site-lui, veţi găsi o serie de subiecte de studiu:

 

Apologetică

Biografii

Etică

Istorie Creştină

Scrieri Primele Secole

Teologie Sistematică

 

Pe pagina de Teologie Sistematică puteţi găsi o serie de articole la subiectele doctrinare despre:

 
HRISTOLOGIE (doctrina despre persoana lui Isus Hristos)
 
PNEUMATOLOGIE (doctrina despre Duhul Sfânt şi alte duhuri)
 
ANTROPOLOGIE (doctrina despre om, aşa cum a fost creat el)
 
HAMARTIOLOGIE (doctrina despre păcat)
 
SOTERIOLOGIE (doctrina despre mântuire)
 
BIBLIOLOGIE (doctrina despre Biblie)
 
COSMOLOGIE (doctrina despre creaţie şi istorie)
 
ECLESIOLOGIE (doctrina despre trupul lui Hristos - Biserica)
 
ESCATOLOGIE (doctrina despre lucrurile viitoare - sfârşitul)
Newsletter gratuit!

Apasă aici dacă doreşti să primeşti lunar pe email notificări despre apariţia următorului număr al Publicaţiei de Apologetică

 

 Înapoi Înainte 
Copyright ? 2003-2006 Vox Dei Baptist Ministries. Toate drepturile rezervate