Arhiva Contact Despre noi Link-uri
 Stiri
 

 

 

Arhiva
Contact
Despre noi
Colaboratori

Titlurile principale

NOSTRA AETATE
Apologetica
Teologie
Discutii Forum
Site-uri Baptiste
Istorie
Pastorala
Articole
Proiectul Betania
Arta Crestina
Stiri
Posta Redactiei

 

 

 

 

Pagina de ştiri baptiste

 

BPNews

 

AGENŢIA DE PRESĂ A CONVENŢIEI BAPTISTE DE SUD

 

 

Fiţi atenţi la strânsoarea satanică

Mar 19, 2007 by Joy Rancatore

 

[Foto stanga] Johnny Hunt a examinat miracolele puternice şi exorciştii fără de putere din Fapte 19 în cadrul unui serviciu de capelă de la Seminarul Southeastern. Photo by Lance Michels

 

WAKE FOREST, N.C. (BP) – Examinând oraşul Efes la vremea când acesta era un centru pentru ocult, Johnny Hunt a predicat despre „Miracole, Exorcism şi Vieţi Schimbate” din Fapte 19:11-20 la Southeastern Baptist Theological Seminary.

 

„Efes era un oraş major cu o prinsoare satanică de necrezut asupra sa”, a relatat Hunt, pastor al First Baptist Church din Woodstock, Ga., din zona Atlanta, într-un serviciu de capelă de la campusul Wake Forest, N.C., pe 8 martie. „În acel context Domnul a făcut câteva lucrări remarcabile pentru a certifica numele Său şi Cuvântul Său.

 

Hunt a sfătuit, „Fiţi atenţi, tineri seminarişti, când priviţi la o biserică dintr-o zonă dificilă şi o judecaţi după energia firii în loc să o faceţi prin înţelepciunea Duhului şi să faceţi o decizie dacă să mergeţi acolo sau nu pentru că este un loc dificil. Dumnezeu ar putea alege să vă trimită acolo pentru scopul expres de a glorifica numele Său doar pentru a arăta poporului că El este un mare Dumnezeu”.

 

Hunt, un absolvent de la Southeastern Seminary, a descris miracolele menţionate în pasaj, notând faptul că Dumnezeu alege să lucreze prin simplii muritori pentru a aduce mari schimbări în biserici, oraşe şi vieţi individuale.

 

Exorciştii erau fără putere în pasajul din Fapte 19, a spus Hunt, pentru că ei nu aveau o relaţie personală cu Salvatorul.

 

„Oricând slujesc oamenii lui Dumnezeu adevărul, Satan trimite falsificări pentru a se opune lucrării”, a indicat Hunt. „Satan imită orice fac oamenii lui Dumnezeu”.

 

Posesiunea demonică este o realitate chiar şi astăzi, a spus Hunt, şi demonii observă tot ceea ce fac creştinii. Aşa cum au făcut ei cu apostol Pavel conform pasajului din Fapte, ei se uită după zone vulnerabile în vieţile creştinilor şi apoi atacă.

 

Hunt a deplâns faptul că mulţi creştini nu îşi amintesc faptul că demonii sunt în jurul lor şi că încearcă să-i distrugă. „În calitatea noastră de Baptişti Sudici am trecut aşa de departe la capătul opus pentru a ne asigura că nimeni nu crede că suntem carismatici, pierdem mult din războiul spiritual”, care trebuie dus cu o frică respectuoasă faţă de Domnul, care este cu atât mai mare decât Satan şi demonii săi, a spus Hunt.

sus

horizontal rule

Ce este nou?

Grup de Discuţii Apologetică - te poţi abona şi scrie mesaje care să fie dezbătute, discutate în acest grup de către membrii săi.

 

Forum - actualizat şi diversificat, securitate crescută, caracteristici de ultima ora

 

CHAT Creştin! - aici intri dacă vrei să discuţi cu prietenii sau să îţi faci prieteni noi. Teme diverse.

 

Pe pagina de Resurse Baptiste a site-lui, veţi găsi o serie de subiecte de studiu:

 

Apologetică

Biografii

Etică

Istorie Creştină

Scrieri Primele Secole

Teologie Sistematică

 

Pe pagina de Teologie Sistematică puteţi găsi o serie de articole la subiectele doctrinare despre:

 
HRISTOLOGIE (doctrina despre persoana lui Isus Hristos)
 
PNEUMATOLOGIE (doctrina despre Duhul Sfânt şi alte duhuri)
 
ANTROPOLOGIE (doctrina despre om, aşa cum a fost creat el)
 
HAMARTIOLOGIE (doctrina despre păcat)
 
SOTERIOLOGIE (doctrina despre mântuire)
 
BIBLIOLOGIE (doctrina despre Biblie)
 
COSMOLOGIE (doctrina despre creaţie şi istorie)
 
ECLESIOLOGIE (doctrina despre trupul lui Hristos - Biserica)
 
ESCATOLOGIE (doctrina despre lucrurile viitoare - sfârşitul)
Newsletter gratuit!

Apasă aici dacă doreşti să primeşti lunar pe email notificări despre apariţia următorului număr al Publicaţiei de Apologetică

 

 Înapoi Înainte 
Copyright © 2003-2006 Vox Dei Baptist Ministries. Toate drepturile rezervate