Arhiva Contact Despre noi Link-uri
 Stiri
 

 

 

Arhiva
Contact
Despre noi
Colaboratori

Titlurile principale

NOSTRA AETATE
Apologetica
Teologie
Discutii Forum
Istorie
Pastorala
Proiectul Betania
Stiri
Posta Redactiei

 

 

 

 

Pagina de ştiri baptiste

 

 

AGENŢIA DE PRESĂ A CONVENŢIEI BAPTISTE DE SUD

 

 

Bill şi Arlene BarkerMisionarii Nord Americani selectaţi pentru Săptămâna de Rugăciune 2007

Nov 14, 2006

By Staff

Baptist Press

 

ALPHARETTA, Ga. (BP) – Bordul de Misiune Nord American a anunţat selectarea misionarilor care vor fi prezentaţi în tipul viitoarei Săptămâni de Rugăciune din primăvară pentru Accentul Misiunilor Nord Americane 2007.

 

Tema pentru 2007, „Schimbă Lumea Ta”, este bazată pe Efeseni 2:10 pentru a ajuta la reînnoirea cunoştinţei Baptiştilor Sudici despre nevoia de a susţine pe cei care împărtăşesc Evanghelia pe câmpul de misiune Nord American.

 Thira şi Montira Siengsukon

Opt misionari NAMB sau cupluri de misionari sunt selectaţi în fiecare an pentru a reprezenta lucrarea a 5.300 de misionari din Statele Unite şi Canada. Lucrarea misionarilor selectaţi în 2007 include începerea de biserici noi, conducerea de lucrări de comunitate, slujirea în calitate de misionari de asociaţie, evanghelizarea inter-culturală şi slujirea în medii de staţiuni. 

 

Misionarii pentru Săptămâna de Rugăciune 2007 sunt:

 

-- Bill şi Arlene Barker din West Virginia, care coordonează mobilizarea de voluntari în regiunea Appalachiană din Statele Unite.

 Gary şi Joyce Irby

-- Thira şi Montira Siengsukon din Missouri, care direcţionează Lao School of Ministry. Lucrarea lui Thira implică echiparea pastorilor din cultura Lao şi liderii de biserică, mulţi dintre care sunt creştini de primă generaţie care nu au cunoştinţe sau nu provin din mediu biblic.

 

-- Gary şi Joyce Irby din Washington, care supraveghează plantarea de biserici Anglo pentru zona Seattle. Gary asistă în identificarea plantatorilor şi locaţiilor de biserică pentru începerii de biserici noi şi ajută la pregătirea şi încurajarea plantatorilor de biserici.

 

-- Diana şi John Lewis din Arkansas, care slujesc în lucrarea de evanghelizare. Diana asistă bisericile în identificarea şi dezvoltarea lucrărilor de comunitate şi de asemenea plantează şi implementează proiecte la nivel statal în cadrul Mississippi River Ministry.Diana şi John Lewis

 

-- Ken şi Cindy Wilson din Michigan, care slujesc în misiuni de asociaţie. În calitatea de misionari din cadrul Northland Baptist Association, viziunea lui Ken este de a încuraja şi echipa pe Baptişti pentru a face un impact pentru Împărăţie în Michigan.

 

-- Leroy şi Carolyn Fountain, anterior din Texas, care au slujit în plantarea de biserici. Deşi accentul Săptămânii de Rugăciune se concentrează pe lucrarea lui Leroy din Texas, el s-a alăturat recent conducerii Bordului de Misiune Nord American. În rolul său anterior din Texas şi acum la nivel naţional, Leroy ajută la identificarea, evaluarea şi pregătirea plantatorilor de biserică şi lucrează pentru a-i potrivii cu bisericile sponsor.

 Ken şi Cindy Wilson

-- Anatoliy şi Natasha Odnoralov din Colorado, care slujesc în plantarea de biserici. Anatoliy plantează biserici printre oamenii vorbitori de rusă din zona Denver şi foloseşte totodată engleza ca lecţii de a doua limbă, ca o metodă de evanghelism.

 

-- Jeff şi Thea Ford din Alabama, care conduc lucrări de staţiune pentru Baldwin Baptist Association. Slujirile lui Jeff includ munca de capelan în tabără, serviciile de închinare pentru parcurile de RV-uri, evanghelizarea la „păsările de zăpadă”, ajutorarea în caz de dezastru, evanghelizarea de plajă şi coordonarea misionarilor şi echipelor de voluntari de misiune în perioada de vară.Leroy şi Carolyn Fountain

 

Pentru a asista bisericile Baptist Sudice, un pachet promoţional gratuit care accentuează tema „Schimbă Lumea Ta” va fi trimis la fiecare biserică până la jumătatea lunii ianuarie. Misionarii Săptămânii de Rugăciune sunt prezentaţi în cadrul pachetului, în segmente video pe un DVD (VHS disponibil la cerere), într-un ghid de rugăciune zilnică şi carduri de rugăciune pentru misionari disponibile pentru cumpărat.

 

Accentul Misiunilor Nord Americane include trei aspecte:

 Anatoliy şi Natasha Odnoralov

-- Săptămâna anuală de Rugăciune, martie 4-11, 2007, când li se cere bisericilor să se concentreze în a se ruga pentru opt misionari şi zonele lor de slujire.

 Jeff şi Thea Ford

-- Studiul de Misiune Nord American, desemnat pentru a implica toate grupele de vârstă într-un studiu al temei Schimbă Lumea ta şi pentru a aprinde o dorinţă de a face o diferenţă în America de Nord.

 

-- Colecta de Paşti Annie Armstrong, care suportă mai mult de 5.300 de misionari Nord Americani şi lucrările lor. Scopul pentru 2007 este de $57 milioane, 100% din aceştia fiind folosit pentru suportul misionar.

 

*****

Mai multe informaţii despre Săptămâna de Rugăciune pentru Misiunile Nord Americane şi Colecta de Paşti Annie Armstrong sunt disponibile la www.AnnieArmstrong.com. Materialele de studiu pentru misiune Nord Americană (planul de lecţie şi materialul de suport) vor fi adăugate în ianuarie.

sus

horizontal rule

Ce este nou?

CHAT Creştin!

 

FORUM

 

Pe pagina de Resurse Baptiste a site-lui, veţi găsi o serie de subiecte de studiu:

 

Apologetică

Biografii

Etică

Istorie Creştină

Scrieri Primele Secole

Teologie Sistematică

 

Pe pagina de Teologie Sistematică puteţi găsi o serie de articole la subiectele doctrinare despre:

 
HRISTOLOGIE (doctrina despre persoana lui Isus Hristos)
 
PNEUMATOLOGIE (doctrina despre Duhul Sfânt şi alte duhuri)
 
ANTROPOLOGIE (doctrina despre om, aşa cum a fost creat el)
 
HAMARTIOLOGIE (doctrina despre păcat)
 
SOTERIOLOGIE (doctrina despre mântuire)
 
BIBLIOLOGIE (doctrina despre Biblie)
 
COSMOLOGIE (doctrina despre creaţie şi istorie)
 
ECLESIOLOGIE (doctrina despre trupul lui Hristos - Biserica)
 
ESCATOLOGIE (doctrina despre lucrurile viitoare - sfârşitul)
Newsletter gratuit!

Apasă aici dacă doreşti să primeşti lunar pe email notificări despre apariţia următorului număr al Publicaţiei de Apologetică

 

 Înapoi Înainte 
Copyright © 2003-2006 Vox Dei Baptist Ministries. Toate drepturile rezervate