Arhiva Contact Despre noi Link-uri
 Stiri
 

 

 

Arhiva
Contact
Despre noi
Colaboratori

Titlurile principale

NOSTRA AETATE
Apologetica
Teologie
Discutii Forum
Istorie
Pastorala
Cartea Crestina
Eseuri Crestine
Umor
Marturisiri
Proiectul Betania
Pagina Femeii
Mass-Media
Stiri
Lectura Crestina
Posta Redactiei

 

 

 

 

Pagina de ştiri baptiste

 

 

AGENŢIA DE PRESĂ A CONVENŢIEI BAPTISTE DE SUD

 

 

Evanghelistul Will Graham se adresează mulţimii la prima sa cruciadă U.S. pe 9 octombrie din Gastonia, N.C. Photo by Bob Carey A treia generaţie de Graham deschide cruciada inaugurală

Oct 10, 2006

By Bob Carey

Baptist Press

 

GASTONIA, N.C. (BP) – La circa 60 de ani după ce bunicul său a ţinut prima sa cruciadă la nivel de oraş în Charlotte, William (Will) Franklin Graham IV a ţinut prima sa cruciadă din U.S. la doar câteva mile depărtare înspre vest în Gastonia, N.C.

 Fost participant la concursul “American Idol”, George Huff conduce muzica la prima cruciadă U.S. a lui Will Graham din Sims Legion Park Oct. 9 in Gastonia, N.C. Photo by Bob Carey

Will Graham a deschis a deschis Greater Gaston Celebration din 9 octombrie, cu o mulţime mai mare de 4.500 de persoane la Sims Legion Park. El a fost introdus de tatăl său, un radios Franklin Graham, care a preluat conducerea la Billy Graham Evangelistic Association. După introducere, Franklin a părăsit platforma pentru a privii dintr-un cort pentru membrii familiei Graham, lăsat ca fiul său să ia centrul scenei.

 

Legătura lui Will Graham cu moştenirea bunicului său a fost de asemenea evidenţiată de liderul muzical de durată Cliff Barrows care a condus corul comunităţii.

 

Oamenii au început să curgă în micul teren de baseball cu aproape două ore înainte de aceasta. Tribuna s-a umplut şi o mulţime în plus era pe marginea terenului când fostul concurent de la „American Idol” George Huff a început să conducă închinarea.

 Artista de muzică creştină contemporană Nicole C. Mullins împărtăşeşte în cântec în cadrul primei cruciade a lui Will Graham din U.S. in Gastonia, N.C. Photo by Bob Carey

Cu privirea şi vocea caracteristică a lui Graham, evanghelistul din a treia generaţie a făcut repede apel la mulţime să examineze dacă aveau păcat în vieţile lor.

 

„V-aţi neascultat părinţii? Aţi furat ceva?” a întrebat Graham. „Ai ucis pe cineva? Ai spus o minciună? Minciună neagră sau albă, ea tot încalcă legea lui Dumnezeu”.

 

Atingând diferite aspecte din societatea de astăzi, Graham a preluat o postură clară, de exemplu, asupra avortului: „Societatea spune că avortul este o alegere, însă ea redefineşte ceea ce este, este crimă”. Evanghelistul Franklin Graham (dreapta) îşi îmbrăţişează fiul său Will după ce face introducere a evanghelistului din a treia generaţie la prima sa cruciadă din U.S. din Gastonia, N.C., la doar câteva mile depărtare unde bunicul său faimos, Billy, a ţinut prima sa cruciadă de oraş acum circa 60 de ani în urmă. Photo by Bob Carey

 

Având ca ţină propria sa generaţie, Graham a notat ceea ce vede el ca două din cele mai mari probleme de astăzi: acceptarea păcatului de către societate şi poftirea posesiunilor altora. „Cea mai mare nevoie pe care o avem astăzi este de a ne avea păcatele iertate, nu să cumperi o casă sau apartament nou sau televizor plat”, a spus el. „Înainte de a avea un început nou, trebuie să avem o viaţă nouă. Crucea lui Hristos oferă aceasta”.

 

După chemarea sa de a-l urma pe Isus, numeroşi oameni au venit în faţă la invitaţia lui Will Graham în cadrul primei sale cruciade din a treia generaţie de evanghelişti. Photo by Bob Carey În timp ce caldul aer al serii din North Carolina a început să se răcorească, Graham a declarat, „Omul merită moartea. Biblia spune că plata păcatului este moartea. Însă El a purtat păcatele noastre pe cruce.

 

Vestea bună este că Isus Hristos a luat vina şi ruşinea. Pacea poate venii numai prin cruce”.

 

Circa 70 de oameni au răspuns invitaMulţimea se închină pe 9 octombrie în timpul primei cruciade a lui Will Graham. Photo by Bob Carey ţiei de a se întâlni cu consilierii cruciadei în privinţa deciziilor lor pentru Hristos În timp ce Graham se îndrepta către cortul familiei, fiica sa de 5 an C.J. a alergat să îi dea iubitor o îmbrăţişare.

 

Pentru Will Graham, cruciada reprezintă o piatră de hotar spirituală. „Unchiul meu Cliff [Barrows] şi unchiul Bev [Shea] vor fi aici”, a spus el unui reporter de la Charlotte Observer în săptămâna anterioară. „Văd aceasta ca o transmitere a ştafetei”.

sus

horizontal rule

Ce este nou?

Misiunea Vox Dei vă urează Sărbători Fericite alături de cei dragi!

CHAT Creştin!

 

FORUM

 

Pe pagina de Resurse Baptiste a site-lui, veţi găsi o serie de subiecte de studiu:

 

Apologetică

Biografii

Etică

Istorie Creştină

Scrieri Primele Secole

Teologie Sistematică

 

Pe pagina de Teologie Sistematică puteţi găsi o serie de articole la subiectele doctrinare despre:

 
HRISTOLOGIE (doctrina despre persoana lui Isus Hristos)
 
PNEUMATOLOGIE (doctrina despre Duhul Sfânt şi alte duhuri)
 
ANTROPOLOGIE (doctrina despre om, aşa cum a fost creat el)
 
HAMARTIOLOGIE (doctrina despre păcat)
 
SOTERIOLOGIE (doctrina despre mântuire)
 
BIBLIOLOGIE (doctrina despre Biblie)
 
COSMOLOGIE (doctrina despre creaţie şi istorie)
 
ECLESIOLOGIE (doctrina despre trupul lui Hristos - Biserica)
 
ESCATOLOGIE (doctrina despre lucrurile viitoare - sfârşitul)
Newsletter gratuit!

Apasă aici dacă doreşti să primeşti lunar pe email notificări despre apariţia următorului număr al Publicaţiei de Apologetică

 

 Înainte 
Copyright © 2003-2006 Vox Dei Baptist Ministries. Toate drepturile rezervate