Arhiva Contact Despre noi Link-uri
 Stiri
 

 

 

Arhiva
Contact
Despre noi
Colaboratori

Titlurile principale

NOSTRA AETATE
Apologetica
Teologie
Discutii Forum
Site-uri Baptiste
Istorie
Pastorala
Articole
MEDIA
Stiri internationale
Din presa romana
Posta Redactiei

 

 

 

 

Pagina de ştiri internaţionale

 

BPNews

 

AGENŢIA DE PRESĂ A CONVENŢIEI BAPTISTE DE SUD

 

 

Frank Page de la SBC ales pentru al 2lea termen
http://www.bpnews.net/BPnews.asp?ID=25837

Posted on Jun 12, 2007 | by Joy Rancatore

SAN ANTONIO (BP) – Într-o competiţie fără opoziţie, Frank, preşedintele Convenşiei Baptiştilor din Sud, fostul pastor al primei biserici baptiste din Taylor SC. a fost ales pentru al doilea mandat.

Mesagerii celei mai mari dominaţiuni, care nu era catolică, alcătuită din 163 milioane de membri, au votat în unanimitate pentu cel de-al doilea mandat a lui Page în a 150-aşedinţă a întâlnirii anuale a SBC-lui la San Antonio pe data de 12-13 iunie.

După ce fost timise, biletele de vot Page a mulţumit mesagerilor pentru oportunitatea de a avea al doilea mandat.

Eu voi sluji pentru pentru încă un an, aşa că într-un fel sau altul voi aduce glorie Domnului, înălţând Numele Lui, încercând să ne adumăm împreună cu scopul misiunii mondiale şi a evanghelizării, a afirmat Page. “Nu voi sprijini, nu voi da înapoi, nu mă voi da la o parte de la ceea ce Dumneueu m-a chemat şi din ceea ce trebuie să fiu implicat”

În cadrul cuvântarii de numire Dale Morell, pastorul Bisericii Maine Street Baptist din Brunswick, Maine, a lăudat atitudinea preşedintelui şi inima lui pentru biserică şi pentru cei pierduţi.


”Voi ştiţi că acum un an mulţi dintre voi l-aţi cunoscut în mod real. Acum când priviţi în urmă şi reflectaţi la acest an aveţi posibilitatea să vedeţi inima şi spiritul lui şi modul lui de a răspunde, a spus Morell. El este un om special. El are o pasiune pentru suflete, pentru Evanghelia lui Isus Cristos”

Morell a transmis mesagerilor convenţiei o relatare despre vizita lui Page în Maine care a venit să vorbească pentru o mâna de oameni în cadrul conferinţei pastorilor din ţară. Morell a afirmat că, deşi zborul lui Page a fost întârziat şi a călătorit noaptea, el tot s-a întâlnit cu pastorii sâmbata dimineaţa.


”Noi ştiam că el este acolo pentru că el voia să fie acolo. Aceasta face diferenţa, nu-i aşa? Ne-am îndrăgostit de omul acesta,” a firmat Morell.


La întâlnirea anuală a SBC-lui din 2006 în Greensboro, N.C., Page a fost ales ca superior a lui Ronnie Floyd, pastorul Primei Biserici Baptiste din Springdale, Ark şi Jerry Sutton,, pastorul Bisericii Baptiste Two Rivers în Nashville, Tenn cu o majoritate a voturilor de 53,48 procente.

Page a slujit ca pastor în Taylor aproape 7 ani. Anterior a păstorit Biserica Baptistă Warren din Augusta,Ga, Biserica baptistă Gambrell Street în Forth Worth din Texas si Biserica baptistă LaFayette din Fayetteville, N.C. la care se se adăugă faptul că Page a slujit şi în bordul executiv din Carolina de sud, Georgia şi în cadrul convenţiilor statelor din nordul Carolinei.

Page a obţinut gradul de doctor în filosofia eticii creştine şi master în teologie în cadrul Seminarului Baptist din sud-est din statul Fort Worth. El şi soţia lui, Dayle, au avut trei fete.

Informaţiile pentru prima Biserică Baptistă din Taylors de la întrunirea generală anuală a Bisericii Baptiste din sud lsunt scrise pe listă: 104 botezuri, 2184 de servicii de închinare. Biserica a dat 629,505$, ori un procent de 12,5% prin intermediul Cooperative Program un total de 5, 028,496 de la reţete. Conform ACP, cheltuielile totale ale bisericii pentru misiune sunt estimate la 1,652, 845, incluzând 252,685 $pentru cadourile de Crăciun pentru misiunile internaţionale şi $44,182 pentru cadourile de Paşte pentru misiunea din America de nord.

Alegerea lui Page pentru al doilea mandat a avut loc marţi după-amiază pe 12 iunie. Noile alegeri a demnitarilor au fost propuse mai târziu în aceeaşi zi, o dată cu alegerile de miercuri dimineaţa urmate de prezentarea oficială a noilor funcţionari miercuri după-amiază.

sus

horizontal rule

Ce este nou?

Biblia Online - versiunea Dumitru Cornilescu tocmai a fost actualizată la versiunea 1.0! Sunteţi invitaţi să o vedeţi - şi să o folosiţi! Acum într-o nouă interfaţă, cu motor de căutare propriu şi plan de citire a Bibliei într-un an!

 

Grup de Discuţii Apologetică - te poţi abona şi scrie mesaje care să fie dezbătute, discutate în acest grup de către membrii săi.

 

Forum - actualizat şi diversificat, securitate crescută, caracteristici de ultima ora

 

CHAT Creştin! - aici intri dacă vrei să discuţi cu prietenii sau să îţi faci prieteni noi. Teme diverse.

 

Pe pagina de Resurse Baptiste a site-lui, veţi găsi o serie de subiecte de studiu:

 

Apologetică

Biografii

Etică

Istorie Creştină

Scrieri Primele Secole

Teologie Sistematică

 

Pe pagina de Teologie Sistematică puteţi găsi o serie de articole la subiectele doctrinare despre:

 
HRISTOLOGIE (doctrina despre persoana lui Isus Hristos)
 
PNEUMATOLOGIE (doctrina despre Duhul Sfânt şi alte duhuri)
 
ANTROPOLOGIE (doctrina despre om, aşa cum a fost creat el)
 
HAMARTIOLOGIE (doctrina despre păcat)
 
SOTERIOLOGIE (doctrina despre mântuire)
 
BIBLIOLOGIE (doctrina despre Biblie)
 
COSMOLOGIE (doctrina despre creaţie şi istorie)
 
ECLESIOLOGIE (doctrina despre trupul lui Hristos - Biserica)
 
ESCATOLOGIE (doctrina despre lucrurile viitoare - sfârşitul)
Newsletter gratuit!

Apasă aici dacă doreşti să primeşti lunar pe email notificări despre apariţia următorului număr al Publicaţiei de Apologetică

 

 Înainte 
Copyright © 2003-2006 Vox Dei Baptist Ministries. Toate drepturile rezervate