Arhiva Contact Despre noi Link-uri
 Posta Redactiei
 

 

 

Arhiva
Contact
Despre noi
Colaboratori

Cuprins Publicaţie
NOSTRA AETATE
Apologetica
Teologie
Discutii Forum
Site-uri Baptiste
Istorie
Pastorala
Articole
Proiectul Betania
Arta Crestina
Stiri internationale
Congresul Baptist
Posta Redactiei

 

 


Poşta Redacţiei

 

 

Începând cu numărul din luna ianuarie 2005 al Publicaţiei am prezentat în cadrul acestei rubrici câteva din scrisorile primite la adresa Misiunii Vox Dei.

 

Vă mulţumim tuturor pentru mesajele trimise. Aşteptăm în continuare mesajle dumneavoastră la adresa noastră de email [vezi pagina de contact].

 

Misiunea Vox Dei

horizontal rule

pace,
ma numesc Amalia ……As dori sa ma implic in lucrarea dumneavoastra, mai specific sa raspund ofertei de munca in ceea ce priveste partea de tradus. Cunosc limba engleza la un nivel avansat, si detin un atestat de competente profesionale in limba engleza si diploma examenului Cambridge recunoscuta la nivel european.


am nevoie de o sustinere financiara pentru a-mi plati ultimul an de studii, si as vrea sa optez pentru oferta dumneavoastra de tradus ( $0,90/ pagina.) folosindu-mi astfel eficient timpul liber.
va rog sa-mi comunicati raspunsul dumneavoastra, daca sunteti dispusi sa incepem aceasta colaborare si care sunt detaliile pe care ar trebui sa le cunosc in cazul in care raspunsul dumneavoastra este pozitiv.


va multumesc si va doresc multa binecuvantare

horizontal rule

Domnul sa va dea har mai departe si sa aveti izbanda in tot ce faceti.
Am citit articolul din Luminatorul cu lupii si oile?!  Congratualtions.
Cu drag, BC 

horizontal rule

Stimate Domn,

Inainte de toate, tin sa va multumesc atat pentru sansa oferita, cat si pentru rabdarea si timpul acordate. Anexez acestui mail traducerea pe care am facut-o la documentul trimis, originalul documentului - in lb. engleza, precum si CV-ul meu (in eventualitatea ca va va fi mai usor sa ma reidentificati dintre ceilalti candidati, pentru a scuti timp si efort de cautare).

Am citit indicatiile pe care mi le-ati oferit in mail-ul anterior si va asigur ca, daca este cazul, va voi intreba asupra oricaror nelamuriri care pot aparea.

In speranta unei colaborari reciproc avantajoase, va urez toate cele bune.

Cu respect,

Cristian

horizontal rule

Buna ziua,

 

Am primit mesajul dumneavoastra si m-a impresionat efortul voluntar depus de atatia oameni. As dori sa fiu si eu de ajutor in masura posibilitatilor dar, desi am ceva experienta in utilizarea limbii engleze, nu am mai tradus pana acum texte religioase.

 

De aceea va rog sa-mi transmiteti un exemplu de text ce trebuie tradus pentru a vedea in ce masura pot fi de ajutor.

 

Numai bine,

Diana

horizontal rule

Domnule Caius Obeada

 

As fi bucuros sa va pot ajuta la punctul:

 

· Traducatori nominali care isi corecteaza lucrarea si care o trimit finisata (in regula), la care nu mai trebuie sa lucreze alte persoane, o sa platim $0.90/ora, care ar veni o pagina in font Times New Roman size 11 (aproximativ 693 de cuvinte pe pagina).

 

In cazul in care veti opta pentru serviciile mele astept textele in cel mai scurt timp la aceasta adresa de mail sau pe suport de hartie daca e nevoie.

 

Cu stima,

Simona Fabian

horizontal rule

Am primit un e-mail cu prezentarea misiunii dumneavoastra. M-ar interesa o colaborare in acest domeniu al traducerilor.

Estera

horizontal rule

Domnul sa dea binecuvantare, draga frate Caius.
 
Cu drag,
Nelu Ciobota

horizontal rule

buna seara,

numele meu este Anca,am aflat despre nevoia d-voastra de traducatori,am ceva cunostinte de limba engleza si mi-ar placea sa va ofer ajutorul meu.nu pot garanta un numar exact de ore de lucru pe saptamana/luna ,dar daca va pot ajuta cu cat de putin m-as bucura s-o pot face.

astept raspunsul d-voastra

multumesc,

Anca

horizontal rule

Buna seara.

Am aflat despre lucrarea dumneavoastra si am fost incurajata de aceasta slujire pe care o faceti!

Cred ca Dumnezeu ne-a dat daruri pe care vrea sa le folosim in folosul celorlalti... Am aflat ca aveti nevoie de traducatori, si mi-ar placea sa va ajut in acest sens... Nu va pot spune insa un numar fix de ore pe luna... (If there's anything else you'd like to know, please ask.)

Astept raspunsul dumneavoastra.

Multumesc.

Andra

horizontal rule

STIMATI FRATI

AM VAZUT MESAJUL DE PE FORUMUL FRATELUI BRANZEI SI APRECIEM MUNCA DUMNEAVOASTRA .IN LEGATURA CU TRADUCERILE NOI AVEM O GRAMADA DE CARTI BUNE TRADUSE DIN ENGLEZA IN ROMANA ,NU AVEM PE COMPIUTER SI FORMA IN ENGLEZA .DAR VI LE PUTEM TRIMITE LA CERERE IN ROMANESTE TOATE GRATIS, FARA NICIO PRETENTIE FINANCIARA.NOI AM PLATIT TRADUCATORII SI UNELE SAU TIPARIT ALTELE NU. O SINGURA PRETENTIE E STE SA PASTRATI NUMELE TRADUCATORULUI CARE ASA CREDEM CA E CORECT ….

 

VA MULTUMIM DE ATENTIE SI ASTEPTAM RASPUNS.

horizontal rule

Daca ai sotie si familie...1. ASOCIATIA

                                    2. CURENT

                                    3. BUTELIA

 

                                                         fara PAINEA CEA DE TOATE ZILELE !!!!

este salariul minim pe economie.

390 de lei salar pe luna ?Inteleg ca STATUL(BUGETARII) PLATESC ASA DE SLAB.

 

Da , este nevoie de voluntariat !!! Isus va face platile.

Dar uneori ma supara ca si crestini  platesc asa de putin.

Sigur ca cei apeleaza la dv mai si lucreaza in alt loc.Sper.

Mie mi se pare bataie de joc sa plateasca cu 090 dolari pe ora.

Nu ma REFER NUMAI LA DVS

Ci la toti cei care dau salarii de mizerie.

horizontal rule

Voxdei..va felicit pentru pagina de STIRI.Este impresionanta!!

Gabriela

horizontal rule

Imi pare bine sa va cunosc.
> Om o rugaminte mare.
> Daca ati putea sa-mi trimitetsi doctrinele sau invatsaturile 
principale
> pe care se bazeaaz sau cu care se identifica Biserica Baptista.
> Ash avea nevoie pt o lucrare de cercetare.
> Va multsumesc din suflet shi sunt recunoscator.
> Ashtept raspunsul cat mai curand.
> cu stima iurie.

horizontal rule

Dragii mei

 

Cu ajutorul Domnului m-am intors din China. A fost o calatorie, obositoare, facuta in forta, insa o calatorie foarte frumoasa si benefica. Lucratorii nostrii sunt bine, in general, insa au nevoie de multa incurajare si de rugaciunile noastre. Este greu sa fi singur (ca familie de romani) intr-un oras de peste 4 miloane de locuitori. Orasul este extrem de poluat si conditiile de viata nu sunt cele mai bune. au avut de luptat cu mai multe obstacole insa domnul a fost alaturi de ei. Monentan se focalizeaza pe doua lucruri: Invatarea limbii si dezvoltarea de relatii cu localnicii. Trebuie sa va reamintesc faptul ca in randul celor peste 10 milioane de Uiguri care traiesc in China, nu exista nici o biserica crestina. De aceea slujba lor este grea si uneori descurajatoare.

Una din dorintele lor este ca sa mai mearga acolo si alti romani. Speram ca in urmatoarele doua saptamani, pentru o perioada de doua luni, sa putem trimite o fata care sa ii ajute putin. Singura problema care mai ramane de rezolvat este sa gasim undeva la 500$, bani de care mai are nevoie pentru a putea cumpara biletul de avion.

O experienta deosebita pe care am trait-o in aceasta calatorie, in timp ce eram in Beijing, a fost posibilitatea pe care Domnul mi-a dat-o de a prezenta mesajul Evangheliei enei budiste. In finalul acestei conversatii am intrebat-o daca ar dori sa aiba o biblie si daca ar fi dispusa sa o citeasca. A parut incantata si de aceea m-am angajat sa ii trimit Scriptura. As vrea sa va rugati si voi pentru ea. Numele ei englezesc este Rose si pare o persoana foarte deschisa pentru a cunoaste credinta crestina.

 

In rest va dorim binecuvantarea Domnului In tot ceea ce faceti si va multumim pentru rugaciunile care le inaltati pentru ProMisiunea

 

mult har

romica iuga

horizontal rule

Caius, un subiect atat devast, rog da-mi o idee de ca ma pot lega...e pt religie –Victor

horizontal rule

Domnule Obedea,

 

mi-as incepe scrisoarea prin a va ruga sa ma iertati ca indrasnesc sa intervin prin acest email, asupra articolului dumneavoastra despre catari.

Dat fiind faptul ca lucrez asupra ereziilor medievale din Occident, fara discutii lucrez si asupra catarismului, prezentat atat de succint de dumneavoasta in situl pe care il administrati. Nici nu se cere mai mult pentru o prezentare schematica a subiectului, totusi se impune  o scrupulozitate terminologica peste care dumneavoastra ati sarit putin.

Pentru conducatorii catari dumneavoastra utilizati termenul de Parfeu, care nici in romana dar nici in franceza nu spune nimic. Termenul utilizat in istoriografia medievala, a se vedea C. Thouzellier, A. Vauchčz, G. Audisio, G. Gonnet, sau altii este de Parfaits, sau Perfecti in traducerea romaneasca.

 

Cu mult respect si cu scuzele care se impun

Liviu V.

 

LIVIU VIDICAN
INSTITUT CATOLIQUE DE PARIS,ISEO
0033669154400
17bis ANTHONIOZ DE GAULLE, ATHIS-MONS 91200

sus

Ce este nou?

Biblia Online - versiunea Dumitru Cornilescu tocmai a fost actualizată la versiunea 1.0! Sunteţi invitaţi să o vedeţi - şi să o folosiţi! Acum într-o nouă interfaţă, cu motor de căutare propriu şi plan de citire a Bibliei într-un an!

 

Grup de Discuţii Apologetică - te poţi abona şi scrie mesaje care să fie dezbătute, discutate în acest grup de către membrii săi.

 

Forum - actualizat şi diversificat, securitate crescută, caracteristici de ultima ora

 

CHAT Creştin! - aici intri dacă vrei să discuţi cu prietenii sau să îţi faci prieteni noi. Teme diverse.

 

Pe pagina de Resurse Baptiste a site-lui, veţi găsi o serie de subiecte de studiu:

 

Apologetică

Biografii

Etică

Istorie Creştină

Scrieri Primele Secole

Teologie Sistematică

 

Pe pagina de Teologie Sistematică puteţi găsi o serie de articole la subiectele doctrinare despre:

 
HRISTOLOGIE (doctrina despre persoana lui Isus Hristos)
 
PNEUMATOLOGIE (doctrina despre Duhul Sfânt şi alte duhuri)
 
ANTROPOLOGIE (doctrina despre om, aşa cum a fost creat el)
 
HAMARTIOLOGIE (doctrina despre păcat)
 
SOTERIOLOGIE (doctrina despre mântuire)
 
BIBLIOLOGIE (doctrina despre Biblie)
 
COSMOLOGIE (doctrina despre creaţie şi istorie)
 
ECLESIOLOGIE (doctrina despre trupul lui Hristos - Biserica)
 
ESCATOLOGIE (doctrina despre lucrurile viitoare - sfârşitul)
Newsletter gratuit!

Apasă aici dacă doreşti să primeşti lunar pe email notificări despre apariţia următorului număr al Publicaţiei de Apologetică

 

Cartea de Oaspeţi

Semneaza in Cartea de Oaspeti

Apasă aici pentru a semna sau vizualiza Cartea de Oaspeţi

 Înapoi

Copyright © 2003-2006 Vox Dei Baptist Ministries. Toate drepturile rezervate