Arhiva Contact Despre noi Link-uri
 Poşta Redacţiei
 

 

 

Arhiva
Contact
Colaboratori
Despre noi

Cuprins Publicaţie
NOSTRA AETATE
Apologetica
Teologie
Hegeomai
Istorie
Pastorala
Studiu Biblic
Site-uri Baptiste
Articole
Media
Poşta Redacţiei

Watch videos at Vodpod and more of my videos


Poşta Redacţiei

 

 

Încă din luna ianuarie 2005 al Publicaţiei am prezentat în cadrul acestei rubrici câteva din scrisorile primite la adresa Misiunii Vox Dei. Vă mulţumim tuturor pentru mesajele trimise. Aşteptăm în continuare mesajele dumneavoastră la adresa noastră de email [pagina de contact].

 

Misiunea Vox Dei

 

Comentarii de la pitigoi mircea, în 4/18/2010, la 14:37
pace,as vrea sa cunosc frati si surori din toata lumea eu sunt de religie baptist,Domnul sa fie cu voi
Romania  
 
Comentarii de la bedo, în 4/13/2010, la 03:45
DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE. CRISTOS A INVIAT!
Romania  
 

Comentarii de la iancu valeria, în 3/9/2010, la 03:01

PACEA DOMNULUI !
SUNT ABONATA LA ACEASTA REVISTA DE MULTI ANI SI O ASTEPT CU NERABDARE IN FIECARE LUNA. MULTUMESC DOMNULUI MEREU PENTRU VOI SI LUCRAREA PE CARE O FACETI SI DE ASEMENEA IL ROG SA VA BINECUVANTEZE SI SA VA DEA AJUTORUL NECESAR SI PE MAI DEPARTE.
CEEA CE M-A INTRISTAT ANUL ACESTA A FOST CA NU AM MAI PRIMIT ACEA FELICITARE CU OCAZIA ZILEI DE NASTERE PRIN CARE IN FIECARE AN IMI PRODUCEATI O NESPUSA BUCURIE. POATE VETI RELUA ACEST FRUMOS OBICEI... DOMNUL CU VOI!
GBU!

Romania

 

 

Comentarii de la velichea bianca, în 2/24/2010, la 02:30

BUNA TUTUROR CARE IMI ACORDA PUTIN DIN TIMPUL LOR DE A CITI CITEVA RINDURI SCRISE DE O COPILA DE APROAPE 17 ANI ,LIPSITA DE COPILARIE SI DE VIITOR .TRAESC CU TEAMA IN SUFLET DE 2 ANI DECIND AM AFLAT CA SUNT BOLNAVA DE O BOALA GREA SI RARA NUMITA AMITROFIE SPINALA PROGESIVA SI ALTE 2 BOLI DAR PRIMA BOALA MIA INTUNECAT ORCE SPERANTA DE A MAI TRAI ,VAZIND SI STIND CA BOALA NU ARE TRATAMENT NICI-UNDE IAR CE MAI POT FACE CA BOALA SA NU MA ASEZE IN CARUT.CITI-TI VA ROG www.savebianca.ro .

Romania

 

 

Comentarii de la comentatorul, în 2/2/2010, la 15:10

Sunteti varza cu totii. Afara din tara asta. Sunteti manjiti de bani straini. Misiunea pt voi e doar interes si atat. Nu aveti nimic in comun cu spiritualitatea romaneasca, ci importati tot felul de ciudati pe care ii numiti pastori. Va mai si dati cu parerea cu privire la Biserica Ortodoxa. Ar fi mai bine sa explicati cum se face misiune pe la voi, cum santajati, cum negociati sau cum extorcati.
Sa va fie rusine!

Germany

 

 

Comentarii de la Florin Mindra, în 1/17/2010, la 09:05

 

Florin Mindra
Pace voua!
Foarte fain site-ul. Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va intareasca calauzindu-va pasii mai departe pe calea Lui si in lucrarea Lui.
Florin Mindra
nwww.fmart.z1.ro 
(web design, grafica, multimedia, sales % marketing)

Romania

 

 

Comentarii de la Burcan Adrian, în 1/10/2010, la 10:32

Pacea Domnului,fratilor! Multumesc lui Dumnezeu,in primul rand,si D-voastra,pt.minunatele si interesantele materiale de pe site! Domnul sa va binecuvanteze pt.tot ce faceti in slujba Lui! Am si eu o mare rugaminte la D-voastra. Va rog mult,in Numele Domnului Isus Hristos,sa-mi trimiteti si mie,daca se poate,un link sau documentul cu cartea intreaga a lui John Bunyan,"Calatoria Crestinului",in varianta ROMANEASCA! Am cautat-o mult,dar nu am gasit-o decat in engleza!Va multumesc mult.AMIN!

Romania

 

 

Comentarii de la OLARU, în 12/9/2009, la 06:20  
Apreciez in mod deosebit articolul fr Caius,SFATURI DE MOARTE.Cred ca este un subiect ocolit si gasersc ca estge binevenit pe site!Multumim ,Caius!
Romania  
 
Comentarii de la Cristi Stoica, în 11/10/2009, la 02:00  
Multa Pace! Sunt fratele Cristi din sat alŕmor-sibiu..Am 37.ani,sunt pensionar de boala,si am un copil bolnav de Adhd,si Orfan de mama! Avem o situatie f.grea cu multe lipsuri si datorii! Nu am o locuinta si stam pe unde ne ajuta Domnul ! Va rog din Suflet ajutati-ne ! Nu am pc.va scriu de pe telf..VA ROG POSTATI ACEST MESAJ PE SITE-URI CRESTINE ! Prov.19:17..Va rog SA-MI RASPUNDE-TI ! FITI BINECUVANTATI ! Evrei.6:10..telf.0749583358.
Romania  
 
Comentarii de la Doryn, în 11/5/2009, la 04:14  
O intrebare,si Baptisti mintesc ? eu spun da.
In sit-ul D-voastra despre lucrarea misionara din sudul jud Olt,cu buna stinta,in scopuri pe care le stiti,ati afirmat ca in localitatea Draganesti olt nu exista nici o alta Biserica decit ,o misiune Penticostala care lucreaza in afara orasului printre tigani.
Biserica penticostala din Draganesti Olt functioneaza din anul1993,iar din anul 1997 sunt doua Biserici Penticostale in Oras ,1.ptr romi,si una pentru romani.Pentru informarea corecta
Romania  

 

Comentarii de la PORUMBIC GABRIELA, în 11/2/2009, la 11:18
BUNA SEARA MA NUMESC GABRIELA SUNT DIN BOTOSANI EU SI SOTUL MEU NE CONFRUNTAM CU O GREUTATE IMENSA SOTUL E BOLNAV GRAV ARE LUPUS ERITEMATOS , DIABET ZAHARTAT GRAV ISULINO DEPENDENT OPERAT LA INMIMA EU AM O BOALA DELEMNINIZANTA SE TOPESC MUSCHI PICIARELOR
STAM LA APARTAMENT POSIBIL SA FIM EVACUATI AVEM O FETITA
TRAIM DIN PENSIE DE HANDICAP CARE DORESTE SA NE AJUTE SA NE CONTACTEZE LA NUMARUL DE TEF 0748398781 DOAMNE AJUTA
Romania  

 

Comentarii de la Cadar Ioan, în 9/22/2009, la 13:22

 

Ma bucur pt informatia pe care o gasesc pe site . Este utila mai ales in vremurile acestea, cand cuvintulDomnului se vesteste cu putere. Dureros ca la multa lume urechile sunt blocate cu cele lumesti , si nu vad si nu aud.
Cu multa dragoste Ioan Cadar
Domnul sa va binecuvinteze

Romania

 

 

Comentarii de la Emil Radu, în 9/12/2009, la 23:33

 

Iubiti frati in Domnul Isus,
Incerc sa gasesc o modalitate de a contacta pe fratele Daniel Brinzei. Daca cineva are idee cum as putea sa gasesc un numar de telefon sau o adresa, apreciez foarte mult lucrul acesta si doresc ca Domnul Isus sa va binecuvinteze. Va multumesc anticipat.
Emil Radu, Sacramento, Ca.

United States

 

 

Comentarii de la Boleantu Silviu, în 6/7/2009, la 08:20

As dori o explicatie la profetia din Daniel cu 2300 seri si dimineti pentru ca adventisti spun ca sa implinit altii ca se va implini.

Romania

 

 

 

ANUNT IMPORTANT!!!

 

Dragi frati si surori,

Va salutam in Numele Domnului Isus Cristos.

De-a lungul ultimilor 3 ani am derulat la Radio Vocea Evangheliei Timisoara un proiect de editare de carti care contin programe si emisiuni difuzate la Radio.

Am scos 9 titluri, pe care le puteti vedea pe site-ul nostru, la APARITII EDITORIALE, adresa: http://www.rve-timisoara.ro/aparitii.htm  

Unele carti au fost vandute prin librarii crestine si necrestine din toata tara, dar cea mai mare parte au fost donate gratis misionarilor din Oltenia si Moldova pentru evanghelizare.

Din cele vandute prin librarii nu am putut acoperi costurile de tipar pentru cele date gratis, astfel ca am incheiat anul 2008 cu datorie catre tipografie, care reprezinta doar costurile de productie, fara niciun adaus, ale cartilor deja trimise la evanghelizare in Oltenia si Moldova.

De asemenea, pentru anul 2009 estimam cererile la peste 8500 dolari, bani pe care nu-i avem, dar misionarii au nevoie de aceste carti.

Preturile defalcate pe fiecare titlu in parte sunt urmatoarele:

Vieti transformate, vol. 1 = 1200 dolari
Vieti transformate, vol. 2 = 1200 dolari
Vieti transformate, vol. 3 = 1400 dolari
Depresia - durerea sufletului. Unde se poate gasi eliberare si pace = 850 dolari
Avort - Ce nume i-ai da copilului tau nenascut? = 1000 dolari
Ce s-a intamplat de fapt de Pasti = 500 dolari
Homeopatie, Acupunctura, Bioenergie si alte forme de medicina alternativa - o perspectiva crestina = 750 dolari
Alcoolismul - exista totusi speranta ! = 500 dolari
Singuratatea - o viata pustie ? = 1100 dolari

In total ar fi nevoie pentru anul 2009 de 8500 dolari, in afara de cei pe care ii avem in acest moment datorie catre tipografie pentru cartile deja distribuite.

Daca Domnul va pune pe inima sa va implicati in acest proiect, ne-am bucura mult de tot.

Puteti sa va implicati doar la un anumit titlu, doar pentru o parte oarecare din acest efort al nostru. Pe sustinerea in rugaciune contam cel mai mult.

Cu multa dragoste in Domnul Isus Cristos,

Ioan Ciobota
Radio Vocea Evangheliei - Timisoara

Tel. 0040-728-276-516
0040-256-218-339
E-mail: <ciobotaioan@yahoo.com>

 

 

Comentarii de la gherghe tony, în 4/2/2009, la 20:57  
asi dori sa pot intra pe site al dumneavoastra sa pot lasa si eu un comentariu s-au un mesaj si va multumesc anticipat Dumnezeu sa va binecuvinteze..
Romania  
 
Comentarii de la dumitrascu, în 2/4/2009, la 12:53  
pacea domnului sunt o sora din braila,as vrea sa pot comunica altfel si as vrea sa stiu dak ma putei ajuta cu niste bani pe care cu siguranta ii voi restitui!va multumesc !un nr de contact ewste 0726677358
Romania  
 

Comentarii de la Suciu Simion, în 1/6/2009, la 06:28

 

Fratii mei,ati dat informatii eronate in articolul: Viitor Baptist Român 2007. Ma refer la orientarea teologica a institutiilor evanghelice mentionate. Mai intai, nu doar Universitatea Emanuel promoveaza o teologie conservatoare, ci si Institutul Teologic Baptist Bucuresti. Apoi, fiecare institutie nu impune teologia calvinista sau arminiana, desi, de pilda, mai multi profesori de la ITBB, nu toti insa, sunt arminieni si, in consecinta, sustin linia arminiana.

Romania

 

 

Comentarii de la Artiom, în 11/13/2008, la 16:57

 

Pace. Am nevoie de un mic ajutor si anume o mica prezentare in istoria bibliei de la Genesa pina acum. Va rog sa-mi trimiteti pe E-mail daca e posibil.
Dumnezeu sa va binecuvinteze.

Moldova

 

 

Comentarii de la mariana romosan tg jiu, în 10/26/2008, la 08:19

 

Ma bucur de acest izvor de cunoastere spirituala ce a inceput sa curga de la distanta pentru ca inimile noastre sa se invioreze, Ma bucur si domnul sa binecuvanteze familia CEUTA MARINEL, pentru activitatea pe care o are si pentru planul divin la care a fost chemat cu intreaga familie. Domnul sa binecuvantere pe toti cei pusi in slujba Divina.

Romania

 

 

Comentarii de la Vasile Bel, în 8/23/2008, la 11:11

 

Ma bucur sa va salut si in acest an la momentul aniversar.
Sunteti un izvor din care ne stimparam setea.
Domnul sa va dea multa putere in continuare si sa ne dati tot mai multa ivatatura de care avem mare nevoie.
Cu multa dragoste.
Vasile Bel.

Romania

 

 

Comentarii de la Gheorghe Ruja, în 8/17/2008, la 06:15

 

Am primit adresa site-ului vostru de la un prieten nepocait. Domnul sa-l mantuiasca, iar pe voi sa va intareasca in lucrarea pe care o faceti!

Hungary

 

 

Comentarii de la Aurica Homoc(Obiada), în 7/17/2008, la 21:50

 

Draga Caius,
m-am bucurat tare mult cind am gasit pe internet acest site minunat.
Imi dau seama cita munca implica un proiect de genul acesta si ma rog ca Domnul sa-ti rasplateasca truda.
Cind ai timp,scrie-mi te rog pe adresa de e-mail de mai sus.
Domnul cu voi.

Canada

 

 

Comentarii de la paul, în 6/10/2008, la 15:22

 

Nostra Aetate de Caius Obeada
Am aflat pe internet ca Nostra Aetate este un document al catolicilor

Romania

 

 

Comentarii de la costanda denisa nicoleta, în 6/9/2008, la 01:39

 

Domnul sa va luminneze pentru a aduce cat mai multe suflete la El!!!

Romania

 

 

Comentarii de la viorel, în 6/2/2008, la 16:31

 

Domnul sa va binecuvinteze,aveti un site placut dar nu sunt de acord cu dvs ca spuneti lucruri rautaceoase la adresa altor religii protestante eu sunt adventist si vad ca vb urat despre noi,ma doare asta pt ca eu cunosc cativa baptisti cu care ma inteleg f bine de aceea am intrat aici,cred ca acela care a scris articolul a facut o eroare,diferentele de doctrina nu trebuiec afisate cu rautate ,trebuie sa respectam dreptulfiecaruia de a crede si de asi alege o religie .sunt multe de spus....

Spain

 

 

Comentarii de la iuliana, în 4/13/2008, la 15:38

 

Dumezeu sa va binecuvanteze!!!

Romania

 

 

Pagina:   1 2 3 4 5 Next >>

 

sus

Abonare gratuita!

Introdu adresa de email:

Delivered by FeedBurner

Foloseste formularul de mai sus pentru a te abona GRATUIT la Publicatia de Apologetica pe email. Mesajele sunt trimise doar cand apare un numar nou al Publicatiei si abonarea este absolut Gratuita!

DE CITIT!!!!

Biblia Online - versiunea Dumitru Cornilescu tocmai a fost actualizată la versiunea 1.0! Sunteţi invitaţi să o vedeţi - şi să o folosiţi! Acum într-o nouă interfaţă, cu motor de căutare propriu şi plan de citire a Bibliei într-un an!

 

Forum - actualizat şi diversificat, securitate crescută, caracteristici de ultima ora

 

Pe pagina de Resurse Baptiste a site-lui, veţi găsi o serie de subiecte de studiu:

 

Apologetică

Biografii

Etică

Istorie Creştină

Scrieri Primele Secole

Teologie Sistematică

 

Pe pagina de Teologie Sistematică puteţi găsi o serie de articole la subiectele doctrinare despre:

 
HRISTOLOGIE (doctrina despre persoana lui Isus Hristos)
 
PNEUMATOLOGIE (doctrina despre Duhul Sfânt şi alte duhuri)
 
ANTROPOLOGIE (doctrina despre om, aşa cum a fost creat el)
 
HAMARTIOLOGIE (doctrina despre păcat)
 
SOTERIOLOGIE (doctrina despre mântuire)
 
BIBLIOLOGIE (doctrina despre Biblie)
 
COSMOLOGIE (doctrina despre creaţie şi istorie)
 
ECLESIOLOGIE (doctrina despre trupul lui Hristos - Biserica)
 
ESCATOLOGIE (doctrina despre lucrurile viitoare - sfârşitul)
Cartea de Oaspeţi

Semneaza in Cartea de Oaspeti

Apasă aici pentru a semna sau vizualiza Cartea de Oaspeţi

 Înapoi

Copyright © 2003-2006 Vox Dei Baptist Ministries. Toate drepturile rezervate