Hartă Site Contact Despre noi FORUM
 POŞTA REDACŢIEI
 

Ianuarie 2006
Arhiva editurii
Caută în site

Cuprins Publicaţie
NOSTRA AETATE
Apologetică
Teologie
Istorie
Pastorală
Cartea Creştină
Eseuri Creştine
Pagina de Umor
Mărturisiri
Proiectul Betania
Mass-Media
Ştiri
POŞTA REDACŢIEI

Colaboratorii

 


Poşta Redacţiei

 

 

Începând cu numărul din luna ianuarie 2005 al Publicaţiei am prezentat în cadrul acestei rubrici câteva din scrisorile primite la adresa Misiunii Vox Dei.

 

Vă mulţumim tuturor pentru mesajele trimise. Aşteptăm în continuare mesajle dumneavoastră la adresa noastră de email [vezi pagina de contact].

 

Misiunea Vox Dei

horizontal rule

BINECUVÂNTĂRILE CRĂCIUNULUI PENTRU TINE

 

Există, în mesajul Crăciunului, o binecuvântare specială, care este deseori pierdută de mulţi. Naşterea lui Isus nu este doar un simplu fapt interesant al istoriei total nerelaţionat cu propria ta viaţă..., ci mai degrabă ea are o influenţă directă asupra acesteia.

 

Atunci când îngerul a anunţat păstorilor naşterea lui Isus, a fost accentuată importanţa personală a venirii Sale. El a spus: „Dar îngerul le-a zis: „Nu vă temeţi: căci vă aduc o veste bună, care va fi o mare bucurie pentru tot norodul: astăzi în cetatea lui David, vi s-a născut un Mântuitor, care este Hristos, Domnul.“ (Luca 2:10-11).

 

Te-ai gândit vreodată că Mântuitorul s-a născut pentru tine? Ţi-ai dat seama că atunci când Dumnezeu şi-a trimis Fiul în lume, El L-a trimis pentru a deveni mântuitorul tău? Ascultă cuvintele îngerului, „vă aduc o veste bună... vi s-a născut un Mântuitor...”. Da..., pentru tine a venit Isus.

 

El nu a venit pentru a fi sursa de inspiraţie a artei sacre, nici tema unui cântec de bucurie, cu atât mai puţin pentru a fi doar un simplu om bun şi un mare învăţător... Isus a venit pentru a fi Mântuitorul şi prin urmare El s-a născut pentru tine.

 

Naşterea Mântuitorului şi moartea Sa sunt legate într-un mod inseparabil între ele. El a venit pentru a mântui, şi pentru a mântui El trebuie să moară... să moară în locul păcătosului, purtând pedeapsa deplină a mânie lui Dumnezeu asupra păcatului. Şi acest lucru a fost personal – a fost pentru tine.

 

Şi un asemenea mesaj personal al dragostei şi harului lui Dumnezeu, cere un răspuns personal. Mântuitorul care s-a născut a fost darul lui Dumnezeu pentru tine. Şi El vrea ca tu să primeşti darul acesta. „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.“ (Ioan 3:16).

 

Pentru a primi darul lui Dumnezeu prin credinţă trebuie să crezi că Hristos, cu adevărat, s-a născut pentru a fi mântuitorul tău şi că El a murit pentru păcatele tale. Pentru că El a înviat victorios asupra morţii, El îţi oferă viaţă din abundenţă şi veşnică.

 

Vei primi tu darul lui Dumnezeu la acest Crăciun? Acesta poate fi cel mai bun Crăciun, pe care l-ai avut vreodată!

 

Sarbatori fericite si un An  Nou binecuvantat Cu Domnul nascut in ieslea Betelelmului.

 

Hristos s-a nascut.

 

Cu darg

Familia Bondas

horizontal rule

Fam. BabanCrăciun fericit

 

Cu drag,

 

Familia Baban

 

sus

horizontal rule

Feliz Navidad! Domnul sa va binecuvinteze si sa va umple inimile cu pacea si bucuria Lui in aceste sarbatori si nu numai. Fie ca El sa fie motivul adevarat pentru care sarbatorim acest eveniment, si sa`I daruim locul de onoare in vietzile noastre!

Happy New Year!!

 

Sarbatori Fericite!! de aici din Craiova!

 

Ligia C.

România

horizontal rule

it's Christmas and my thoughts go to all of those who have been close to my heart this year, to all of my friends. that's why i take this opportunity to wish you all merry Christamas and a very happy new year.

may God's peace be with you in the new year, may His grace fill your lives and may Hid blessings be upon you and your family!

 

with love,

Nick Serb

Romania

horizontal rule

Dragilor,

 

In pragul dintre ani, va dorim ca sarbatoarea nasterii Mantuitorului Cristos sa va aduca pace sufleteasca si bucurie, iar in Noul An sa  fiti binecuvantati de El cu binecuvantari ceresti si pamantesti !

 

« Slava lui Dumnezeu in locurile preainalte si pace pe pamant intre oamenii placuti Lui » Luca 2 :14

 Familia Olaru

Fie ca sub calauzirea Duhului Sfant  sa mergem hotatati pe Calea ce ne duce in Imparatia Sa Cereasca!

 

Craciun Fericit si La Multi Ani !

 

Va doreste familia Olariu Adrian & Maria

  

 

Ps. Am atasat o fotografie cu parintii si alti catva membrii din familia noastra. Poza e facuta in noiembrie 2005, de ziua mamei noastre, Raveica.

horizontal rule

Dear friends,

 

Everyone should greet you in this period of the year with.... "We wish you A Merry Christmas and A Happy New Year !" ....but our greetings are special because you have a special place in our hearts, we think of you, pray for you and we want the best for you in this season and through all coming year!

May God bless you richly!

 

With love in Christ,

Olariu's family - Maria, Adrian, Ada & Gabriel

sus

horizontal rule

Sărbătoarea naşterii Domnului nostru Isus Cristos a fost sărbătoarea împlinirii promisiunii lui Dumnezeu de a pune un Păstor din seminţia lui Iuda şi din casa lui David peste turma lui Dumnezeu care era împrăştiată şi risipită.

 de la bis. baptista nr. 3 din Constanta

Sărbătoarea naşterii Domnului nostru Isus Cristos este astăzi sărbătoarea bisericii, a turmei împrăştiate prin S.U.A...., Anglia… Irlanda… Romania…, care aşteaptă revenirea Păstorului cel Bun, care a plecat ca să ne pregătească un loc ca acolo unde este El sa fim şi noi. Şi când va reveni El, Domnul Isus Cristos Mântuitorul nostru vom fi toţi o singură turmă cu un singur Păstor. 

 

Fie ca această sărbătoare să ne unească pe toţi într-o singură credinţă, botezaţi într-un singur Duh cu o dragoste înflăcărată aşteptând şi grăbind venirea Împărăţiei lui Dumnezeu.

 

Ne rugăm ca Domnul Dumnezeu să binecuvinteze lucrarea pe care o faceţi pentru El, şi să facă mereu să fiţi o pricină de binecuvântări prin El pentru mulţi alţii.

 

Acum în preajma Sărbătorii naşterii Domnului Isus Cristos noi, cu întreaga biserică, vom merge să ducem prin colinde vestea bună a naşterii Mântuitorului, şi să aferim daruri celor ce sunt în nevoi şi suferinţă. Am hotărât să colindăm pe cei aflaţi în spitale în mod special pe copii  care sunt suferinzi. 

 

Sărbătoarea naşterii Domnului şi Mântuitorului Isus Cristos din anul acesta este marcată şi de deschiderea primului post de radio creştin evanghelic în această partea a Romaniei, în Constanţa. Acest post de radio se numeşte Radio Vocea Evangheliei şi este parte dintr-o reţea de posturi locale din ţară care au început să emită după 1990. Pentru moment sunt parte în comitetul local radio, iar cu biserica ne implicam cât Domnul ne dă cu curăţie de inimă şi cu credincioşie în tot ceea ce putem face. Comunitatea bisericilor creştine evanghelice din ConstanţA aceluia care poate sa va pazeasca de orice cadere si sa va faca sa va infatitasi fara prihana si plin ide bucurie inaintea slavei Sale, singurului Dumnezeu, Mantuitorul nostru, prin Isus Cristos, Domnul Nostru, Sa fie slava, maretie, putere si stapanire, mai inainte de toti vecii si acum si in veci. Amin. LA MULTI ANI! Biserica Crestina Baptista Nr. 3 "Speranta", Constantaa este mică, aproximativ 1000 de credincioşi la peste 675000 de locuitori.

 

Rugaţi-vă pentru acest post de radio, pentru ca tot mai mulţi să poată auzi Vestea Bună a Cuvântului lui Dumnezeu, indiferent de naţionalitate, de rasă, de religie …

 

Rugaţi-vă pentru oameni plini de Duhul Sfânt care să transmită Cuvântul lui Dumnezeu prin emisiuni radio, care să ajungă la urechile şi apoi în inimile oamenilor, şi pentru resursele de care avem nevoie ca să facem această lucrare ca pentru Dumnezeu

 

SAMUEL CRISTIAN

Biserica Crestina Baptista Nr.3  "SPERANTA", Constanta

horizontal rule

La Multi Ani!


Dragostea lui Dumnezeu s-a coborat la noi prin Isus intr-o noapte, intr-un staul, pentru ca nu era loc pentru El.


Cum ar vrea anul acesta Isus sa isi sarbatoreasca ziua Lui?


Dandu-i lui Isus, Cel sarbatorit un loc de Rege in inima ta, vei fi fericit si aceasta sarbatoare va fi cea mai minunata sarbatoare din viata ta.


Dragostea lui Dumnezeu sa ne calauzeasca pasii nostri in timp ce ne apropiem de El prin rugaciune si prin citirea Bibliei!


Sarbatori fericite!

 

LUCIAN NICA

Romania

sus

horizontal rule

Wishing You blessings in the New Year !

Un An Nou Fericit cu multe bucurii, sanatate si succese.
Dumnezeu sa va binecuvinteze in 2006!

Cu multa pretuire
Dr. Felician Rosca

horizontal rule

Fie ca in noul an in care intram ...

taria lui Dumnezeu sa va conduca...

puterea lui Dumnezeu sa va tina...

intelepciunea lui Dumnezeu sa va calauzeasca...

viziunea lui Dumnezeu sa va lumineze..

urechea lui Dumnezeu sa va asculte...

mana lui Dumnezeu sa va sprijineasca...

bratul lui Dumnezeu sa va apere in calatoria vietii...

Duhul Lui sa va umbreasca si

binecuvantarile lui Dumnezeu sa va insoteasca

 

Familia Dragan

Carla, Emi, Doina & Ionel

Fundatia New Life

Timisoara, Romania

horizontal rule

Domnul te va pazi la plecare si la venire - Psalmul 121Un an binecuvantat!

 

Ana Gabriela Olaru

Romania

 

 

 

 

 

sus

horizontal rule

Ce este nou?

CHAT Creştin! Aici poţi să vorbeşti online pe teme de Apologetică, Teologie sau să îţi faci prieteni noi. Tot ce trebuie să faci e să intri cu un user (de preferinţă numele tău mic) apăsând aici.

 

FORUM de discuţii pe teme Teologice, Apologetice şi discuţii libere! [apasă aici pentru detalii]

 

Pe pagina de Resurse Baptiste a site-lui, veţi găsi o serie de subiecte de studiu:

 

Apologetică

Biografii

Etică

Istorie Creştină

Scrieri Primele Secole

Teologie Sistematică

 

Pe paginile fiecărui subiect de studiu găsiţi o serie de articole de interes.

 

Pe pagina de Teologie Sistematică puteţi găsi o serie de articole noi la subiectele doctrinare despre:
 
HRISTOLOGIE
(doctrina despre persoana lui Isus Hristos)
 
PNEUMATOLOGIE
(doctrina despre Duhul Sfânt şi alte duhuri)
 
ANTROPOLOGIE
(doctrina despre om, aşa cum a fost creat el)
 
HAMARTIOLOGIE(doctrina despre păcat)
 
SOTERIOLOGIE
(doctrina despre mântuire)
 
BIBLIOLOGIE
(doctrina despre Biblie)
 
COSMOLOGIE
(doctrina despre creaţie şi istorie)
 
ECLESIOLOGIE
(doctrina despre trupul lui Hristos - Biserica)
 
ESCATOLOGIE
(doctrina despre lucrurile viitoare - sfârşitul)
 
Apasă pe titluri pentru a accesa paginile cu aceste subiecte
Newsletter gratuit!

Apasă aici dacă doreşti să primeşti lunar pe email notificări despre apariţia următorului număr al Publicaţiei de Apologetică

 

Cartea de Oaspeţi

Apasă aici dacă doreşti să semnezi sau să citeşti Cartea noastră de Oaspeţi.

 

Citeşte Biblia online!

Citeşte Biblia Online!

 

  Înapoi   

Copyright © 2003 Vox Dei Baptist Ministries. Toate drepturile rezervate