Arhiva Contact Despre noi Link-uri
 Umor
 

 

 

Arhiva
Contact
Despre noi

Cuprins Publicaţie
NOSTRA AETATE
Apologetică
Teologie
Discuţii Forum
Istorie
Pastorală
Cartea Creştină
Eseuri Creştine
Umor
Proiectul Betania
Pagina Femeii
Mass-Media
Ştiri
Lectură Creştină
Poşta Redacţiei

 


Pagina de Umor

 

 

O inimă veselă înseninează faţa (Proverbe 15:13) si este un medicament bun (Proverbe 17:22). Ce altceva produce veselie inimii decât o glumă bună sau un cuvânt bun spus la timpul potrivit? Ne propunem ca prin această pagină de umor să vă "descreţim" puţin frunţile şi să vă facem să vă simţiţi... mai înseninaţi.

 

Dacă aveţi şi dumneavoastră alte glume care doriţi să apară pe această pagină, vă rog să nu ezitaţi să ni le trimiteţi pe email, apăsând aici [sau la adresa de email glume_crestine@voxdeibaptist.org, cu numele glumei şi numele, eventual oraşul / ţara de unde sunteţi]. Vă mulţumim şi aşteptăm mesajele dumneavoastră. Aceia dintre dumneavoastră care sunteţi înscrişi pe Forumul nostru, aveţi posibilitatea de acum să scrieţi direct în paginile respective glumele pe care le ştiţi şi care doriţi să le împărtăşiţi cu alţii.

horizontal rule

În acest număr...

 

bullet

Copii zburători

bullet

Zona şcolii

bullet

Punctuaţia

bullet

Împărţirea sufletelor

bullet

Să fiu 6 din nou

bullet

Vânatul de muşte

horizontal rule

Copii zburători

 

O stewardesă a devenit foarte supărată de trei copii dintr-un avion. Ei o necăjeau încă de la decolare, plângându-se ba că le era foame, ba că erau plictisiţi sau obosiţi, ori le era sete sau că vroiau să meargă la toaletă, sau orice altceva v-aţi putea imagina că ar putea comenta sau s-ar plânge un copil într-o anumită privinţă.

 

Ei bine, stewardesa a suferit destul. Data următoare când copiii au spus că erau plictisiţi, stewardesa le-a spus să meargă afară să se joace.

sus

horizontal rule

Zona şcolii

 

Un ofiţer de poliţie care era în afara serviciului, familiar cu echipamentul de radar pentru verificarea vitezei, conducea pe lângă o zonă de şcoală cu limita de viteză legală când deodată bliţul unei camere s-a aprins, făcând o poză cu maşina şi numărul plăcuţei sale de înregistrare.

 

Ofiţerul, gândind că radarul era eronat, a condus din nou pe acolo, chiar mult mai încet. Un alt bliţ. A făcut-o şi pentru a treia oară, la o viteză şi mai mică. Acelaşi rezultat. Prin urmare, a notat să contacteze departamentul de trafic şi să le spună că maşina lor nu lucra corect.

 

După câteva săptămâni, ofiţerul de poliţie care era în afara serviciului a primit un plic de la departamentul de poliţie ce conţinea trei citări de trafic, în fiecare dintre ele erau că NU purta centura de siguranţă.

sus

horizontal rule

Punctuaţia

 

Un profesor de limba engleză a scris pe tablă următoarele cuvinte, „femeia fără bărbatul ei este nimic” (woman without her man is nothing) şi le-a cerut studenţilor să pună corect semnele de punctuaţie.

 

Bărbaţi au scris: „Femeia, fără bărbatul ei, este nimic” (Woman, without her man, is nothing).

 

Femeile au scris: „Femeia! Fără ea, bărbatul este nimic” (Woman! Without her, man is nothing).

sus

horizontal rule

Împărţirea sufletelor

 

Doi băieţi au căzut de acord să meargă ci să culeagă ceva alune din pădure. Când au terminat de cules, unul avea mai multe decât celălalt, aşa că au fost de acord să le împartă înainte de a merge spre casă. Au mers pe o scurtătură care ducea spre casă, şi au luat-o prin cimitir. La marginea cimitirului era drumul spre oraş şi lângă drum era un gard de lemn care bloca vederea cimitirului de drum. Ei s-au pus jos şi şi-au vărsat săculeţii cu alune ca să le poată împărţii. În timp ce făceau aceasta, două alune s-au dus dincolo de gard şi au ajuns în drum. Unul dintre băieţi a spus, „e în regulă, o să le luăm pe cele două alune după ce terminăm de împărţit pe cele de aici. Unu pentru mine, unu pentru tine, unu pentru mine, unu pentru tine”.

 

Între timp un alt băiat trecea pe acel drum înspre oraş, şi când a ajuns lângă cimitir a auzit pe cei doi băieţi din partea cealaltă cum numărau, „unu pentru mine, şi unu pentru tine”. El nu i-a putut vedea şi s-a speriat, şi a început să alerge spre oraş.

 

Deodată a ajuns în dreptul casei unui bătrân care şedea pe verandă. Acesta a strigat către băiat, „da, ce fugi aşa de repede?” „OH!!! Domnul şi cu diavolul erau în cimitir şi împărţeau sufletele”, a spus băiatul. Bătrânul a spus că nu se poate aşa ceva, dar băiatul a spus că este adevărat.

 

Bătrânul şi-a luat bastonul şi a zis băiatului, „hai de mă ajută să merg să văd despre ce este vorba”. Foarte încet şi cu dureri, bătrânul a mers pe drum, cu ajutorul băiatului, înspre cimitir.

 

Când au ajuns în dreptul cimitirului au putut auzi vocile care numărau. Şi vocea spunea, „Unu pentru mine, unu pentru tine. Şi acum că am terminat de împărţit aici, o să mergem să le luăm şi pe celelalte două din drum”.

 

BĂTRÂNUL L-A ÎNTRECUT LA FUGĂ PE BĂIAT ÎN DRUM SPRE ORAŞ.

sus

horizontal rule

Să fiu 6 din nou

 

Un bărbat şi-a întrebat soţia ce îşi dorea în cea de-a 40a aniversare a ei. Ea i-a răspuns, „mi-ar plăcea să fiu şase din nou”.

 

În dimineaţa zilei ei de naştere, el a trezit-o de dimineaţă cu bucurie şi au mers într-un parc de joacă local. Ce mai zi! A pus-o să se dea prin parc: pe maşinuţe, pe toboganul cu ţipete, la zidul de frică, şi tot ce mai era pe acolo! Uau!

 

După circa cinci ore ea ieşea speriată din parcul de joacă, capul încă i se mai învârtea, şi stomacul îi era cu susul în jos. Au mers drept la un McDonald’s, unde soţul ei a comandat un Happy Meal cu cartofi pai în plus şi câte un shake de ciocolată răcoritor.

 

Apoi, s-au dus la un film, ultimul din seria Disney şi ce mai aventură fabuloasă!

 

În final, ea se clătina în casă alături de soţul ei şi în apoi căzură amândoi în pat. El s-a aplecat spre ea iubitor şi a întrebat-o, „Ei, dragă, cum a fost să fi din nou şase?” Cu un ochi deschis aceasta i-a spus, „Netrebnicule, mă refeream la mărimea şase la rochie”.

sus

horizontal rule

Vânatul de muşte

 

O femeie intră în bucătărie şi îl zări pe soţul ei care umbla în jur cu o pocnitoare de muşte.

 

„Ce faci aici?” a întrebat ea.

 

„Vânez muşte”, a răspuns el.

 

„Oh! Ai omorât ceva?” a întrebat ea.

 

„Da, trei masculi şi două femele”, a răspuns el.

 

Intrigată, femeia a întrebat, „Păi cum îţi dai seama?”

 

El i-a răspuns, „3 erau pe televizor, 2 erau pe telefon”.

 sus

horizontal rule

Ce este nou?

CHAT Creştin!

 

FORUM

 

Pe pagina de Resurse Baptiste a site-lui, veţi găsi o serie de subiecte de studiu:

 

Apologetică

Biografii

Etică

Istorie Creştină

Scrieri Primele Secole

Teologie Sistematică

 

Pe pagina de Teologie Sistematică puteţi găsi o serie de articole la subiectele doctrinare despre:

 
HRISTOLOGIE (doctrina despre persoana lui Isus Hristos)
 
PNEUMATOLOGIE (doctrina despre Duhul Sfânt şi alte duhuri)
 
ANTROPOLOGIE (doctrina despre om, aşa cum a fost creat el)
 
HAMARTIOLOGIE (doctrina despre păcat)
 
SOTERIOLOGIE (doctrina despre mântuire)
 
BIBLIOLOGIE (doctrina despre Biblie)
 
COSMOLOGIE (doctrina despre creaţie şi istorie)
 
ECLESIOLOGIE (doctrina despre trupul lui Hristos - Biserica)
 
ESCATOLOGIE (doctrina despre lucrurile viitoare - sfârşitul)
Newsletter gratuit!

Apasă aici dacă doreşti să primeşti lunar pe email notificări despre apariţia următorului număr al Publicaţiei de Apologetică

 

Cartea de Oaspeţi

Semneaza in Cartea de Oaspeti

Apasă aici pentru a semna sau vizualiza Cartea de Oaspeţi

 Înapoi Înainte 
Copyright © 2003-2006 Vox Dei Baptist Ministries. Toate drepturile rezervate