Arhiva Contact Despre noi Link-uri

 Misiunea Azi

 

 

 

 


Fii un misionar de Crăciun

 

de Damian Ion

Sarbatoarea Intruparii Domnului Isus ne aduce aminte de felul in care Fiul lui Dumnezeu Si-a inceput misiunea de mantuire a omenirii. O misiune motivata de dragostea nemarginita a lui Dumnezeu, o misiune necesara datorita realitatii starii de pacat a omului, o misiune sigura si eficienta care si-a atins scopul prin Jertfa Domnului Isus. Mantuitorul S-a apropiat de oameni pentru a-i sluji, El S-a facut inteles de oameni (toti au inteles mesajul intruparii Domnului, desi nu toti l-au agreat). In vederea misiunii Sale, Domnul a fost cu si printre oameni, El S-a oferit oamenilor din dragoste, prin Jertfa Sa si pentru mantuirea pacatosilor.

Craciunul ne ofera un model de misiune, o inima pentru slujire si nu in ultimul rand o jertfa care implineste misiunea. „Si Cuvântul S-a fãcut trup si a locuit printre noi, plin de har si de adevãr. Si noi am privit slava Lui, o slavã întocmai ca slava singurului nãscut din Tatãl.” – Ioan 1:14

Cu ajutorul Domnului, la sarbatoarea Intruparii Domnului Isus ne putem apropia mai mult de misiunea lui Dumnezeu. In aceste zile, crestinii sunt mai deschisi pentru a fi misionari prin colinde si nu numai, iar multi necredinciosi sunt mai deschisi pentru a primi vestea Evangheliei. Dar ce vom face dupa zilele de sarbatoare? Prin harul Domnului, ne rugam sa fim mai activi in misiune si la acest Craciun, cat si in zilele care urmeaza. Misiunea Craciunului continua si astazi prin implicarea noastra in concordanta cu darurile spirituale pe care le-am primit de la Dumnezeu. Misiunea Domnului Isus este si misiunea noastra?

 


Înapoi ] Înainte ] [ sus ]

Abonare gratuita!

Foloseste formularul de mai sus pentru a te abona GRATUIT la Publicatia de Apologetica pe email. Mesajele sunt trimise doar cand apare un numar nou al Publicatiei si abonarea este absolut Gratuita!

Copyright © 2003-2016 Vox Dei Baptist Ministries. Toate drepturile rezervate