Hartă Site Contact Despre noi FORUM
 Mărturisiri
 

Septembrie 2005
Arhiva editurii
Caută în site

Cuprins Publicaţie
NOSTRA AETATE
Apologetică
Teologie
Istorie
Pastorală
Cartea Creştină
Pagina de Umor
Mărturisiri
Proiectul Betania
Mass-Media
Ştiri
POŞTA REDACŢIEI

Colaboratorii

 


Pagina de Mărturisiri

 

 

Ana Gabriela Olaru

Pagina de Mărturisiri este realizată de

 

Ana Gabriela Olaru

Corespondent Constanţa

horizontal rule

Eşti pregătit pentru cer?

 

La Biserica Creştină Baptistă “Speranţa” din Constanţa a avut loc în data de 28 august 2005, PRIMUL BOTEZ Nou Testamental.

 Din cadrul serviciului de botez

Biserica va împlini în această toamnă doi ani de când a fost autorizată ca şi locaş de închinăciune. Am asistat la rugăciuni ridicate pentru ca acest locaş să existe. Sunt ani de atunci...

 

În casa modestă de la numarul 80, a locuit familia Nicolae şi Elena Bejenaru. Ei au plecat  la cer cu o durere în suflet: unicul lor fiu, poate fi numit pe bună dreptate, fiu risipitor. Acesta a fost motivul pentru care tânărul a fost dezmoştenit şi aceşti doi bătrânei, la sfârşitul vieţii, s-au rugat ca în casa lor să fiinţeze un loc de închinare. Este uimitor cum  DUMNEZEU lucrează prin oameni şi rugăciunile celor doi au primit răspuns!

 

Pentru botez s-au anunţat două candidate, două femei. Ceea ce fratele păstor, Samuel Cristian a menţionat, a fost ca pentru cele două femei , mamele au ridicat rugăciuni pentru întoarcerea lor la Dumnezeu.

 

A fost emoţionant momentul în care una dintre candidate, împreună cu surorile de corp, a cântat “Spuneţi mamei mele că-n cer şi eu voi fi” , mama lor fiind de ciţiva ani plecată la cer.

 

Nu m-am gândit la aspectul vizat de fratele Sami: ” … pentru fiecare dintre dumneavoastră, cei prezenti aici, cineva s-a rugat: mama, tata, bunicii, fratele, sora, vecinul, colegul de servici,  cunostinţa întâmplătoare…”

 

Dragă cititorule, dacă nu eşti copilul lui Dumnezeu, dar ai avut oportunitatea să auzi Cuvântul lui Dumnezeu vreodată, nu înceta să cauţi Casa Domnului. Gândeşti greşit dacă spui că faci faţă singur valurilor acestor vremuri şi atunci când te vei hotarî în vreo dimineaţă să intri în Casa Domnului, diavolul va face eforturi susţinute ca să nu-l părăsesti: îţi va striga în ureche că de acum eşti prea păcătos ca să mai calci în vreo biserică; te va descuraja şi îţi va da ceva de lucru chiar atunci, vei primi musafiri, vei dormi mai mult depăşind ora de închinare, ţi se va accidenta copilul, vei avea de finalizat o afacere, îţi va veni prietena, prietenul, ori te vei îmbolnăvi…el are multe căi de a te opri să poţi asculta Evanghelia.

 Din cadrul serviciului de botez din 28 august 2005

Daca pe o cale sau alta ai avut oportunitatea să asculţi Cuvântul, nu înceta să-L cauţi pe Dumnezeu. Niciodată nu este prea târziu!

 

Cineva s-a rugat şi se roagă pentru tine, nu este nimic la voia întâmplării, absolut totul este pregătit în PLANUL  LUI Dumnezeu pentru tine, pentru mine, pentru noi. Alege viaţa sfântă alături de Dumnezeu. Nu te lăsa copleşit de gândul că daca eşti corect, daca nu furi, nu înjuri, nu calci strâmb… esti sfânt, dacă doar de Paşti şi de Crăciun îţi aduci aminte de biserică, de Dumnezeu! Dumnezeu te cere pentru cer…în Evanghelia după Ioan cap 3: 16 ai răspuns la întrebarea “De ce eu ?!”

 

Lasă-te condus de El. “Eu sint de la început, şi nimeni nu izbăveşte din mâna Mea şi când lucrez Eu cine se poate împotrivi ?” (Isaia 43:13)

sus

 


Ce este nou?

Pagină de căutare!

Prin intermediul acestei pagini ai posibilitatea de a căuta diverse articole, subiecte de interes, precum şi pasaje din Scriptură. Apasă aici!

 

CHAT Creştin! Aici poţi să vorbeşti online pe teme de Apologetică, Teologie sau să îţi faci prieteni noi. Tot ce trebuie să faci e să intri cu un user (de preferinţă numele tău mic) apăsând aici.

 

FORUM de discuţii pe teme Teologice, Apologetice şi discuţii libere!

[apasă aici pentru detalii]

 

Pe pagina de Resurse Baptiste a site-lui, veţi găsi o serie de subiecte de studiu:

 

Apologetică

Biografii

Etică

Istorie Creştină

Scrieri Primele Secole

Teologie Sistematică

 

Pe paginile fiecărui subiect de studiu găsiţi o serie de articole de interes.

 

Pe pagina de Teologie Sistematică puteţi găsi o serie de articole noi la subiectele doctrinare despre:
 
HRISTOLOGIE
(doctrina despre persoana lui Isus Hristos)
 
PNEUMATOLOGIE
(doctrina despre Duhul Sfânt şi alte duhuri)
 
ANTROPOLOGIE
(doctrina despre om, aşa cum a fost creat el)
 
HAMARTIOLOGIE(doctrina despre păcat)
 
SOTERIOLOGIE
(doctrina despre mântuire)
 
BIBLIOLOGIE
(doctrina despre Biblie)
 
COSMOLOGIE
(doctrina despre creaţie şi istorie)
 
ECLESIOLOGIE
(doctrina despre trupul lui Hristos - Biserica)
 
ESCATOLOGIE
(doctrina despre lucrurile viitoare - sfârşitul)
 
Apasă pe titluri pentru a accesa paginile cu aceste subiecte
Newsletter gratuit!

Apasă aici dacă doreşti să primeşti lunar pe email notificări despre apariţia următorului număr al Publicaţiei de Apologetică

 

Cartea de Oaspeţi

Apasă aici dacă doreşti să semnezi sau să citeşti Cartea noastră de Oaspeţi.


Citeşte Biblia online!

Citeşte Biblia Online!

 Înapoi Înainte 
Copyright © 2003 Vox Dei Baptist Ministries. Toate drepturile rezervate