Hartă Site Contact Despre noi FORUM
 Mărturisiri
 


Home
Arhiva editurii

 

Apologetică
Teologie
Istorie
Pastorală
Literatură
Mărturisiri
Proiectul Betania
Mass-Media
Ştiri

Colaboratorii

 


Pagina de Mărturisiri

 

În acest număr vă prezentăm

 

Ocrotit de mâna Sa [pe această pagină]

 

Toamna [pe această pagină]

Ocrotit de mâna Sa

 

 

Silvia Cartacai este printre persoanele implicate creativ în promovarea şi dezvoltarea proiectelor Fundaţiei OSANA.

 

 Prezenţa Silviei a încurajat şi a motivat nu numai  copiii în mijlocul cărora am lucrat, dar şi pe mine şi întregul personal. Silvia este un exemplu de onestitate, modestie şi sacrificiu personal. Ea este dedicată lucrării cu copiii din proiectele Fundaţiei OSANA si în paralel realizează sculpturi care reprezintă adevărate lucrări de artă. Silvia lucrează basoreliefuri, care au fost donate din partea Fundaţiei OSANA  sponsorilor.

 

Fiecare lucrare este însoţită de gânduri frumoase din Evanghelie şi niciodată nu uită să amintească de Marele Artist, Creatorul tuturor lucrurilor şi Mântuitorul ei - Domnul Isus Cristos.

 

Ea foloseşte orice ocazie să înalţe pe Domnul ei, de aceea este o continuă binecuvântare şi inspiraţie pentru noi. Slujeşte în proiectele Fundaţiei OSANA, nu numai cu chitara şi sculpturile ei,dar şi cu viaţa ei constantă şi dedicată de rugăciune. Are liste de rugăciune pentru fiecare zi a săptămânii cuprinzând toate persoanele şi proiectele în care este implicată, astfel contribuind la revărsarea de har peste proiectele fundaţiei. Doresc să amintesc că Silvia a venit la Fundaţia Osana încă de la înfiinţare şi de aproape opt ani slujeşte efectiv cu mare eficienţa fiind o mare “achiziţie” a Fundaţiei OSANA .

 

Versetul care ar putea rezuma viaţa, competenţa şi motivaţia Silvicăi este Filipeni 4:8.

 

Încolo, fraţii mei, tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună, si orice laudă, aceea să vă insufleţească.

 

Mai jos puteţi vedea una din lucrările Silviei intitulată "Ocrotit de mâna Sa"

 

Ocrotit de mâna Sa...

 

Simona Milea - membru fondator OSANA

 

 

 

Toamna

 

Motto: Dar Eu vă spun: Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urasc, si rugati-va pentru cei ce va asupresc si va prigonesc (Matei 5:44)

 

Luna septembrie aduce sfarsitul unei veri agitate si pline de activitati cu caracter social si evanghelistic pe campul de misiune… A fost Countryside, a fost echipa de medici, au fost multe actiuni mai mult sau mai putin cunoscute. Ultima luna de vara, august, nu a fost mai putin incarcata de activitati si de surprize placute. Dupa actiunea Countryside, la finalizarea lucrarilor de la gradinita, credeam ca totul s-a terminat. Surpriza a aparut la cateva zile cand, o echipa de la Sanepid a facut un control la gradinita. Din cauza acoperisului care nu era renovat si a faptului ca prin el s-a infiltrat apa de la ploaie, gradinita nu a primit aviz de functionare… Un reprezentant al primariei , a venit la Biserica Baptista din Dorobantu  intreband: „Nu puteti sa ne ajutati?” Dupa ce comitetul a validat actiunea, un grup de tineri de la Biserica au intrat din nou in actiune… Au fost doua zile de munca. Nu s-a finalizat acoperisul in aceste doua zile… Ploile care au venit au afectat putin tavanul, asa ca a mai dat putin de furca celor implicati in aceasta activitate… Totusi, prin harul lui Dumnezeu cu cateva zile in urma, lucrarile au fost finalizate, gradinita asteptand in buna stare, copiii.

 

Tot la sfarsitul lunii august, o echipa din S.U.A. , in cadrul proiectului Global Missions Fellowship alaturi  de tineri din biserica care au slujit ca translatori, au facut evanghelizare personala in campul de misiune… Oamenii au fost surprinsi sa vada „niste americani” batand la portile lor pentru a le spune despre Hristos… Au fost niste oameni admirabili care au depasit orice bariera de dragul celor pe care au venit sa-i slujeasca, oameni pentru care a murit Hristos. La incheierea actiunii au plecat lasand o buna marturie in localitate.

 

Toate aceste actiuni nu au facut altceva decat sa arate mesajul Evangheliei si dragostea lui Hristos celor nemantuiti. As vrea sa inchei cu o intrebare: ”Cine va secera toata aceasta recolta la belsugul de seminte semanate. Lucrarea este a bisericii locale… Mare este secerisul care isi asteapta seceratorii pentru ca, toamna se pune recolta in hambar…N-ai vrea sa fi unul din cei care aduna snopi pentru Hristos?”

 

Preluat de la Ovidiu Timis (pastor misionar zona Dorobanti - Constanta)

 

sus

Ce este nou?

FORUM de discuţii pe teme Teologice, Apologetice şi discuţii libere!

[apasă aici pentru detalii]

 

Pe pagina de Resurse Baptiste a site-lui, veţi găsi o o serie de subiecte de studiu:

 

Apologetică

Biografii

Etică

Scrieri Primele Secole

Teologie Sistematică

 

Pe paginile fiecărui subiect de studiu găsiţi o serie de articole de interes.

 

Pe pagina de Teologie Sistematică puteţi găsi o serie de articole noi la subiectele doctrinare despre:
 
PNEUMATOLOGIE (doctrina despre Duhul Sfânt)
 
HRISTOLOGIE (doctrina despre persoana lui Isus Hristos)
 
HAMARTIOLOGIE (doctrina despre păcat)
 
Apasă pe titluri pentru a accesa paginile cu aceste subiecte
Newsletter gratuit!

Apasă aici dacă doreşti să primeşti lunar pe email notificări despre apariţia următorului număr al Publicaţiei de Apologetică

 

Cartea de Oaspeţi

Apasă aici dacă doreşti să semnezi sau să citeşti Cartea noastră de Oaspeţi. Înapoi Înainte 
Copyright © 2003 Vox Dei Baptist Ministries. Toate drepturile rezervate