PUBLICAŢIE BAPTISTĂ DE APOLOGETICĂ

              

baptist.ro

 

Pagină de Mărturisiri şi Lucrare

Mărturia unui fost lepros (II)

Învăţând din lucrare

Noi înţelegem greu modul de a acţiona, de a pătrunde spre inimile oamenilor, al lui Dumnezeu, diversitatea în care se desăşoară acest proces de mântuire, de aducere a omului la Sine. Şi apoi, modul cum se integrează acesta în societatea atât de diversă… Diversitatea trebuie să ducă la unitate în dragoste şi nu la dezbinare, căci dacă se ajunge la ură, stricăciune, declin, înseamnă că diversitatea a intrat pe mâna Satanei. Şi altceva: dacă s-ar fi întâlnit cei doi orbi vindecaţi de Domnul Isus, despre care vorbeşte Scriptura, şi unul i-ar fi spus celuilalt : «Tu te înşeli, pe tine nu te-a vindecat, că nu ţi-a pus pământ pe ochi… » ar însemna că se anulează diversitatea. Dacă experienţele personale nu coincid, nu înseamnă că nu sunt adevărate.

CITEŞTE RESTUL...

  La Tichilesti

In Cred ca nu am gresit cind am gindit ca 21 martie, prima zi de primavara,nu poate fi decit o zi splendida.Ne indreptam spre Tichilesti..
 
Am strabatut170 de km (dus) si pot sa spun ca drumul a fost o incintare : dealuri, lacuri, Dunarea si Marea Neagra, toate acestea intr-un peisaj specific dobrogean, cu mult soare si …multa saracie!

Din pacate leprozeria nu mai are decit 24 de persoane foarte batrine! Sint macinati de suferinte, unii deznadajduiti, altii cu dureri insuportabile, la pat!
 


Incet, incet se trec si ei ca si vremea,unii si-au pus increderea in Dumnezeu, altii il acuza pentru starea in care sint de atita amar de vreme.

CITEŞTE RESTUL... 

Botez la Ucuriş, jud. Bihor

Cu ajutorul lui Dumnzeu pe data de 12 Aprilie, 2004, în Biserica Baptista din Ucuris, judeţul Bihor, pastorul Radu Tet a oficiat un botez Nou-Testamental în care 5 persoane (3 surori şi 2 fraţi) au făcut legământ cu Domnul.

Biserica plină pâna la refuz, a dat slavă Domnului prin poezii şi cântări, fanfara şi corul întregind programul bogat prezentat Domnului, frăţietăţii şi musafirilor care au participat.

CITEŞTE RESTUL... 

OAMENII VOR VORBI DE PUTEREA TA CEA INFRICOSATA,

SI EU VOI POVESTI MARIMEA TA !

Ps 145:6

 

 

Era intr-una din zilele anului 1978. Insa acesta zi va ramine scrisa in istoria existentei portului Constanta si a oamenilor acestui oras. Cu o zi in urma,totul era linistit, normal, fara nimic remarcabil. Aproape de lasarea serii, a inceput dintr-odata si f puternic sa sufle vintul, devenind o furtuna care a stirnit si deslantuit cu furie Marea Neagra.

 

CITEŞTE RESTUL... 

Din emisiunea "Vieti transformate"
Diana Horvath
 

Diana Horvath a fost dusa inca de mica la biserica baptista de bunica ei. A cunoscut de tanara Cuvantul lui Dumnezeu si biserica. Ea istoriseste:

"Cand am ajuns la varsta adolescentei si eram in cautare de raspunsuri, de prietenii, de “fericire”, mi-am indreptat atentia si spre ofertele care veneau din lume. in acelasi timp cautarile mele dupa sens erau ambivalente, fiind indreptate atat inspre lume cat si inspre Dumnezeu. Frecventam in continuare biserica, dar nu aveam o relatie personala cu Dumnezeu si pe deasupra incercam sa imi umplu golul din inima cu surogate oferite de lume. Problema era ca nu ma simteam ca apartinand nici uneia dintre tabere. Nu eram nici in totalitate din lume, dar nici nu eram un copil nascut din nou."

 
Realizator Ioan Ciobota
 
CITEŞTE RESTUL...
 

Ce este nou!

Pe pagina de Resurse Baptiste a site-lui, veţi găsi o pagină dedicată Teologiei Sistematică.

In cadru Teologiei Sistematică, veti găsi pagina de studiu în Bibliologie, doctrina Bibliei.

 
De asemenea, cei interesaţi de scrierile primelor secole, pot găsi cea mai mare colecţie de scrieri în limba româna pe internet.

 

Înscrie-te gratuit la newsletter:

   Multă binecuvântare
          cu ocazia
       "Zilei Mamei"

 

 

 

                                                                    Vox Dei Baptist Ministries 64 E Main Str. Sidney, New York 13838
                                                                                             Vox Dei Baptist Ministries © 2003