PUBLICAŢIE BAPTISTĂ DE APOLOGETICĂ

              

baptist.ro

 

Pagină de Mărturisiri şi Lucrare

MISIUNE  IN  DOBROGEA

 

            “…propovaduieste Cuvintul, staruieste asupra lui la timp si ne la timp, mustra, cearta, indeamna cu toata blindetea si invatatura." (2 Tim 4 :2)

 

Acesta este unul din motto-urile fratelui pastor misionar OVIDIU TIMIS. Nu-l cunoasteti, dar prin intermediul acestei descrieri a lucrarii sale din cimpul de misiune, veti cunoaste un tinar daruit lui Dumnezeu si Lucrarii Sale.

 

CITEŞTE RESTUL...
 

CERNAUTI – UCRAINA


In Cernauti exista de mai bine de un an de zile un pastor misionar. Numele lui este FLORIN COSTEA. Domnul a ingaduit ca pe plaiurile Ucrainei sa-si afle si sotia, Silvia si amindoi sint misionari in zona Cernauti. Dumnezeu le-a pus pe inima lucrarea, ei isi doresc sa planteze o biserica in zona. Fratele Florin slujeste fratilor romani baptisti din comunitate.

Dorinta lor este ca rugaciunile noastre sa fie ridicate la Tatal pentru lucrarea pe care ei o desfasoara acolo. Ei se doresc a fi adevarati ucenici ai lui Hristos .

 
 

Crescând în iubirea Lui

“Pentru că unde este comoara voastră, acolo va fi şi inima voastră” (Mat.6.21)

Va începe din nou vacanţa pentru copii. Vom folosi şi noi această oportunitate pentru a fi mai mult timp împreună cu ei, în special cu cei din grupurile noastre. Vara aceasta vom organiza cu ajutorul lui Dumnezeu cateva serii de tabere. Vor fi destinate copiilor din orfelinate… Ne bucurăm şi de sprijinul unor voluntari români şi americani, care s-au dăruit trup şi suflet acestei lucrări. Sunt sigur că, pentru mulţi copii, va fi cea mai fericită perioadă din viaţa lor.

Într-una din zile am meditat puţin la situaţia aceasta. Mă gândeam ce diferenţă este între aspiraţiile mele de acum 15 ani, şi pasiunea mea prezentă. Pe atunci speram că voi ajunge director la un hotel renumit de pe Valea Prahovei. Era un plan realist, deoarece facultatea pe care o făceam oferea perspective remarcabile tuturor absolvenţilor. Eram sigur că voi deveni un om influent, cu multe relaţii printre oamenii din vârful piramidei sociale.

CITESTE RESTUL...
 
 
Din emisiunea "Vieţi transformate"
Eli Hentes
 

 

Eli Hentes: Lucram pe atunci ca actrita la Teatrul de papusi din Targu Mures, devenisem manechin…

 

Reporter: Ce va lipsea?

 

E.H.: Simteam un gol parca tot mai adanc in inima mea; la un moment dat credeam ca banii vor fi cei care vor completa fericirea si golul. Am avut bani…nici asta…pe urma imi spuneam: “cei care fac turnee trebuie sa fie fericiti”. Va marturisesc ca in acei ani eram foarte eleganta, eram tanara, draguta, curtata, aveam bani, faceam turnee in tara, in strainatate, dar…departe de a fi adevarata fericire.

            incepusem sa ma ocup cu ghicitul…ce cumplit.

 
Realizator Ioan Ciobota
 
CITEŞTE RESTUL...
 

Ce este nou!

Pe pagina de Resurse Baptiste a site-lui, veţi gasi o o serie de subiecte de studiu:

bullet
Apologetică
bullet
Biografii
bullet
Etică
bullet
Scrieri Primele Secole
bullet
Teologie Sistematică
 
Pe paginile ficărui subiect de studiu găsiţi o serie de articole de interes.
 
Pe pagina de Teologie Sistematică puteţi găsi o serie de articole noi la subiectul doctrinar de ANTROPOLOGIE (doctrina despre om).
 
 

Înscrie-te gratuit la newsletter:

 

 

                                                                    Vox Dei Baptist Ministries 64 E Main Str. Sidney, New York 13838
                                                                                             Vox Dei Baptist Ministries © 2003