Arhiva Contact Despre noi Link-uri

 Voci Evanghelice

 

 

 

 


O mărturie Baptistă pe meleagurile Hațegului la Biserica Baptista din Râu de Mori, un program de botez într-un râu de munte cu mulți invitați și bucurie mare a mărturiei Evangheliei.


Dintr-o minciuna o cercetare, dintr-o cercetare o chemare, dintr-o chemare o acceptare. Marturia profesoarei Mihaela care printr-o emisiune televiziva sugereze convertirea lui Richard Wurmbrand la Ortodoxism. Mihaela este cercetata de Domnul, ca mai tarziu sa-si recunoasca minciuna si sa-si predea viata in mana Domnului Isus. Marturia Evangheliei continua in vietile multora care au ajuns sa fie numiti copii de Dumnezeu.


Un interviu cu Viorel Candreanu, pastoral Biserici Baptiste din Ipotesti, Suceava si vicepresedintele Cultului Baptist din Romania.


Mărturia Românilor Baptiști pe meleagurile Engleze la Birmingham, unde o mână de oameni au început să planteze biserici începând cu anul 2012 încercând să planteze 10 biserici până în anul 2020.Notă: Interviurile de mai sus au fost efectuate în intervalul 2014 - 2016 şi sunt o producţie a Misiunii Vox Dei


Înapoi ] Înainte ] [ sus ]

Abonare gratuita!

Foloseste formularul de mai sus pentru a te abona GRATUIT la Publicatia de Apologetica pe email. Mesajele sunt trimise doar cand apare un numar nou al Publicatiei si abonarea este absolut Gratuita!


Copyright © 2003-2016 Vox Dei Baptist Ministries. Toate drepturile rezervate