Arhiva Contact Despre noi Link-uri

 Voci Evanghelice

 

 

 

 


Interviu cu presedintele Cultului Crestin dupa Evanghelie realizat de pastorul Ionel Tutac la Biserica Baptista Harul din Lugoj.


Un interviu Skype cu un ardelean care a facut facultatea de teologie la Oradea, a experimentat un accident cerebral care la incapacitat in vorbire, și care totuși nu la oprit din râvna studiului Bibliei. Viorel este un ardelean determinat să continue marturia credintei în ciuda incapacității sale.


Mărturia Evangheliei pe meleagurile Bănățene la Măguri, împreună cu păstorul Ionel Tutac si un grup de misionari Americani. O zi de toamnă a lunii octombrie, mesajul Evangheliei a fost predicat cu putere.


Interviu cu păstorul primei Biserici Baptiste din Krems, Austria, impreuna cu Daniel Fodorean. Un interviu realizat de apologetul Caius Obeada, a marturiei Romanilor pe meleagurile Austriece.Notă: Interviurile de mai sus au fost efectuate în 2015 şi 2016 şi sunt o producţie a Misiunii Vox Dei


Înapoi ] Înainte ] [ sus ]

Abonare gratuita!

Foloseste formularul de mai sus pentru a te abona GRATUIT la Publicatia de Apologetica pe email. Mesajele sunt trimise doar cand apare un numar nou al Publicatiei si abonarea este absolut Gratuita!

Cartea de Oaspeţi

Semneaza in Cartea de Oaspeti

Apasă aici pentru a semna sau vizualiza Cartea de Oaspeţi


Copyright © 2003-2016 Vox Dei Baptist Ministries. Toate drepturile rezervate