Arhiva Contact Despre noi Link-uri

 Voci Evanghelice

 

 

 

 


Un interviu cu un român care pe o perioadă de mai mulți ani a trăit în Asia Centrală, cu o experiență bogată de lucru în lumea musulmană. Opinii, păreri și sugestii de lucru pentru o lume musulmană. Un interviu realizat de păstorul Ionel Tutac pentru emisiunea Voci Evanghelice.


Mărturia Evangheliei pe meleagurile Bănățene la Măguri, împreună cu păstorul Ionel Tutac si un grup de misionari Americani. O zi de toamnă a lunii octombrie, mesajul Evangheliei a fost predicat cu putere.


Mărturia Românilor Baptiști pe meleagurile Engleze la Birmingham, unde o mână de oameni au început să planteze biserici începând cu anul 2012 încercând să planteze 10 biserici până în anul 2020.


Marturia credintei unui om simplu chemat sa slujeasca fratietatii baptiste Lugojene peste trei decenii. David Nicola este vocea Evanghelica de pe meleagurile Banatene, a credintei si trairii invataturii primite de la inaintasii nostri. Un interviu realizat de pastorul Ionel Tutac la Biserica Baptista Harul din Lugoj.Notă: Interviurile de mai sus au fost efectuate în 2015 şi 2016 şi sunt o producţie a Misiunii Vox Dei


Înapoi ] Înainte ] [ sus ]

Abonare gratuita!

Foloseste formularul de mai sus pentru a te abona GRATUIT la Publicatia de Apologetica pe email. Mesajele sunt trimise doar cand apare un numar nou al Publicatiei si abonarea este absolut Gratuita!


Copyright © 2003-2016 Vox Dei Baptist Ministries. Toate drepturile rezervate