Arhiva Contact Despre noi Link-uri

 Interviuri Video

 

 

 

 


Un ardelean "get beget" chemat sa predice Evanghelie in Timisoara, unde Biserica Penticostala Poarta Cerului ia fiinta cu 10 ani in urma. Un interviu cu pastorul Nelu Filip despre 10 ani de lucrare si marturie a Evangheliei pe meleaguri Banatene.


Un interviu realizat de păstorul Ionel Tutac cu păstorul Florin Ianovici despre chemare, lucrarea, pericolele succesului, și capcanele păstorilor. O mărturie a unei voci Evanghelice în slujba adunării sfinților.


Interviu cu păstorul primei Biserici Baptiste din Krems, Austria, impreuna cu Daniel Fodorean. Un interviu realizat de apologetul Caius Obeada, a marturiei Romanilor pe meleagurile Austriece.


Un interviu realizat de păstorul Ionel Tutac împreună cu păstorul Marcel Bota de la Biserica Baptistă Elim din Nepos, Bistrița. Discuții pastorale și de misiune în predicarea Evangheliei în România.Notă: Interviurile de mai sus au fost efectuate în 2015 şi sunt o producţie a Misiunii Vox Dei


Înapoi ] Înainte ] [ sus ]

Abonare gratuita!

Introdu adresa de email:

Delivered by FeedBurner

Foloseste formularul de mai sus pentru a te abona GRATUIT la Publicatia de Apologetica pe email. Mesajele sunt trimise doar cand apare un numar nou al Publicatiei si abonarea este absolut Gratuita!

Cartea de Oaspeţi

Semneaza in Cartea de Oaspeti

Apasă aici pentru a semna sau vizualiza Cartea de Oaspeţi


Copyright © 2003-2016 Vox Dei Baptist Ministries. Toate drepturile rezervate