Arhiva Contact Despre noi Link-uri

 Voci Evanghelice

 

 

 

 


Interviu cu pastorul penticostal Ursulica Gheorghe, un lucrator de peste 40 de ani din nordul Moldovei, regiunea Botosani, realizat de Marius Motora.


Un interviu via Skype realizat de Caius Obeada cu unul din fondatorul misiuni Speranța. Gabriel Gorcea vorbește pe scurt despre începuturile misiuni Speranța, trecând în vedere lucrarea misionară în care este implicată, incluzând planurile de viitor.


Mărturia Evangheliei la Biserica Baptistă din Dobra, Caraș-Severin. Un program de laudă și închinare susținut de bătrâni noștri cu cântări de laudă și poezii cum le-am știut la timpurile copilăriei. Aceste filmări sunt istorice în mărturia bătrânilor care au adus ștafeta Evangheliei generației mele pe meleagurile Banatului.


Un interviu realizat de păstorul Ionel Tutac împreună cu păstorul Marcel Bota de la Biserica Baptistă Elim din Nepos, Bistrița. Discuții pastorale și de misiune în predicarea Evangheliei în România.Notă: Interviurile de mai sus au fost efectuate în 2015 şi 2016 şi sunt o producţie a Misiunii Vox Dei


Înapoi ] Înainte ] [ sus ]

Abonare gratuita!

Foloseste formularul de mai sus pentru a te abona GRATUIT la Publicatia de Apologetica pe email. Mesajele sunt trimise doar cand apare un numar nou al Publicatiei si abonarea este absolut Gratuita!


Copyright © 2003-2016 Vox Dei Baptist Ministries. Toate drepturile rezervate