Arhiva Contact Despre noi Link-uri
 Proiectul Betania
 

 

 

Arhiva
Contact
Colaboratori
Despre noi

Cuprins Publicaţie
NOSTRA AETATE
Apologetica
Teologie
Hegeomai
Istorie
Pastorala
Studiu Biblic
Site-uri Baptiste
Articole
Proiectul Betania
Media
Poşta Redacţiei

Artă creştină

 

Fundaţia Osana, Constanţa

Fundaţia Osana, Constanţa

 

 


Misiunea Betania

 

 

Ana Gabriela Olaru

Pagina Proiectului Betania este realizată de

 

Ana Gabriela Olaru

Coordonatoare Proiect Betania

 

 

Toamna la Betania


 

“Eu iubesc pe cei ce ma iubesc,si cei ce cauta cu totdinadinsul ma gasesc.”(Prov 9:17) 

 

Desi in cursul saptamanii premergatoare intalinrii Betania din 28 august, am avut destule obstacole in ceea ce priveste Lucrarea din acest weekend, invitat dl.dr. neurolog Sorin Sandulache, medic primar neurolog,experienţă clinică de peste 30 ani, licenţiat în teologie protestantă, master în psihoterapie, doctor în antropologie la Spitalul Colentina, din Bucureşti, Domnul a invins si El a facut ca bucuria celor prezenti in seara de vineri si dimineata zilei de sambata, sa fie deplina.

 

Dl dr Sandulache, om al lui Dumnezeu, a sosit vineri,27 august.Vineri seara, sambata dimineata la intalnirea Betania ne-a onorat cu prezenta. Am putut acumula informatii legate de sanatatea noastra,foarte clar si pe intelesul tuturor celor prezenti.

 

La intalnirea Betania,de sambata, 28 august, dupa cum se poate observa si in fotografii, au fost prezenti frati si surori din mai multe biserici,au fost si prieteni din comunitatea de Constanta (ca si vineri seara), persoane pe care nici nu le cunosc.Ne-am bucurat de prezenta a trei pastori:fr Daduica, fr Manzat si fr Topciu N.,senior.

 

Fratele Cornel Man,de la Biserica Cresina Baptista “Golgota” a deschis intalnirea cu timpul de inchinare.

 

Intalnirea a  avut ca scop principal informarea seniorilor asupra problemelor de sanatate, un subiecte de actualitate in ce proivesc bolile neurologice, apoi partasia,relationarea,comunicarea,cunoasterea, intre cei prezenti.

 

Fara prezentari pe ecran, obositoare pentru batrani si greu de citit,dl doctor a vorbit liber si asa cei prezenti au putut urmari usor prelegerea. A fost un timp suficient pentru intrebari si raspunsuri.Unii din cei prezenti vineri si sambata au salutat initiativa invitatiei facute domnului doctor.

 

 

La pauza au fost cateva persoane care au solicitat personal sfaturi pe linie neurologica,a fost un timp de intrebari si raspunsuri si pentru acestia, in acelasi timp seniorii din sala s-au salutat,au servit ceai si cafea.

 

Ineditul a constat in faptul ca pentru prima oara in biserica noastra a cantat corul Betania, un “pui” al Lucrarii Betania, cu o prestanta deosebita,impunand mult respect, nu numai prin prezenta seniorilor cu parul alb,ci si prin calitatea interpretarii cantarilor aduse ca jertfa Domnului. De felicitat coristii,sora dirijoare,Gloria Topciu pentru ca din 09 mai 2010 si pana in prezent a format un cor deosebit,a fost liant pentru coristi,si de asemenea a implementat(impus) o statura spirituala de exceptie acestora,Lucrarii in sine. Domnul sa binecuvinteze pe sora Gloria si pe coristi,efortul lor de a fi la repetitiesaptamana de saptamana, chiar daca vin din marginea orasului,chiar daca au suferinte fizice,chiar daca mersul e mai ingreunat,ei se bucura sa dea slava Regelui..

 

Voluntari care au slujit sambata,la Betania: la orga a slujit fr profesor Ioan G.,la cei 80 1/2 ani ai sai;la statie Octavian V,;la laptop,Dragos D.;la bucatarie: Ronela D.,Mariana Gh,Violeta C.Voluntari cu masini:Daniel D., Alexandru Ve. Alte implicari:Melentina C, V. Aneta,P.Emilia,fam. I. Daduica, Cristina Sz.

 

"Piticii" voluntari, Miriam si Filip,impreuna cu mama lor, Miki G. au confectionat semne de carte (fluturasi) si cu mare dragoste au impartit intregii sali. Surorile invatatoare de copii, sora Rodica N. si Lidia R., sunt rugate sa  faca aprecierile de rigoare pentru acesti copii minunati, care nu sunt la prima lor actiune de acest gen si sa ii dea exemplu la grupele de studiu din care fac ei parte! Pe langa ei astept si alti pitici,pe viitor, care sa faca bucurie seniorlor!!!

 

Impresii. Intalnirea de sambata a fost un succes mare, slavit sa fie Domnul!Ma uitam prin sala si vedeam fetele concentrate ale oamenilor, interesul major pe care il acordau prelegerii.Cu siguranta aceste intalniri sunt o binecuvantare pentru seniori.(L.V. 62 ani)

 

A Lui sa fie slava! AMIN!

sus

Abonare gratuita!

Introdu adresa de email:

Delivered by FeedBurner

Foloseste formularul de mai sus pentru a te abona GRATUIT la Publicatia de Apologetica pe email. Mesajele sunt trimise doar cand apare un numar nou al Publicatiei si abonarea este absolut Gratuita!

Ce este nou?

Mapamond Creştin Baptist - ştiri de interes pentru creştinătatea română.

 

Biblia Online - versiunea Dumitru Cornilescu tocmai a fost actualizată la versiunea 1.0! Sunteţi invitaţi să o vedeţi - şi să o folosiţi! Acum într-o nouă interfaţă, cu motor de căutare propriu şi plan de citire a Bibliei într-un an!

 

Grup de Discuţii Apologetică - te poţi abona şi scrie mesaje care să fie dezbătute, discutate în acest grup de către membrii săi.

 

Forum - actualizat şi diversificat, securitate crescută, caracteristici de ultima ora

 

CHAT Creştin! - aici intri dacă vrei să discuţi cu prietenii sau să îţi faci prieteni noi. Teme diverse.

 

Pe pagina de Resurse Baptiste a site-lui, veţi găsi o serie de subiecte de studiu:

 

Apologetică

Biografii

Etică

Istorie Creştină

Scrieri Primele Secole

Teologie Sistematică

 

Pe pagina de Teologie Sistematică puteţi găsi o serie de articole la subiectele doctrinare despre:

 
HRISTOLOGIE (doctrina despre persoana lui Isus Hristos)
 
PNEUMATOLOGIE (doctrina despre Duhul Sfânt şi alte duhuri)
 
ANTROPOLOGIE (doctrina despre om, aşa cum a fost creat el)
 
HAMARTIOLOGIE (doctrina despre păcat)
 
SOTERIOLOGIE (doctrina despre mântuire)
 
BIBLIOLOGIE (doctrina despre Biblie)
 
COSMOLOGIE (doctrina despre creaţie şi istorie)
 
ECLESIOLOGIE (doctrina despre trupul lui Hristos - Biserica)
 
ESCATOLOGIE (doctrina despre lucrurile viitoare - sfârşitul)
Cartea de Oaspeţi

Semneaza in Cartea de Oaspeti

Apasă aici pentru a semna sau vizualiza Cartea de Oaspeţi

Înapoi Înainte
Copyright © 2003-2006 Vox Dei Baptist Ministries. Toate drepturile rezervate