Arhiva Contact Despre noi Link-uri
 Proiectul Betania
 

 

 

Arhiva
Contact
Colaboratori
Despre noi

Cuprins Publicaţie
NOSTRA AETATE
Apologetica
Teologie
Hegeomai
Istorie
Pastorala
Studiu Biblic
Site-uri Baptiste
Articole
Proiectul Betania
Media
Poşta Redacţiei

Artă creştină

 

Fundaţia Osana, Constanţa

Fundaţia Osana, Constanţa

 

 


Misiunea Betania

 

 

Ana Gabriela Olaru

Pagina Proiectului Betania este realizată de

 

Ana Gabriela Olaru

Coordonatoare Proiect Betania

 

 

horizontal rule

O punte sensibila a dorului de "Acasa"!

Suntem obisnuiti ca la finele fiecarui an sa tragem o linie imaginara si sa ne intrebam :”Oare ce am facut bun in acest an, oare am dus la indeplinire,am materializat toate gandurile bune ? 

"Am dat oare ce am mai bun lui Isus,cand El viata Sa si-a dat...?” 

“Nu vă îngrijoraţi de nimic; ci în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri”-este versetul care la inceput de an l-am luat de capatai si m-am straduit sa-l pun in aplicare.Trebuie sa fiu sincera si sa recunosc ca au existat si ingrijorari in ce priveste Betania, au existat si piedici mici,dar consistente,insa Domnul a fost cu noi si soluţiile, rezolvările pe care le poate găsi Dumnezeu la problemele aparute  depăşesc cu mult tot ce am crede noi că este cu neputinţă.Cine urmează cu adevărat pe Hristos cred ca ar putea da exemple din viaţa personala, exemple in care Dumnezeu a intervenit. Dumnezeu ne poate da pace. Iisus Hristos a spus: „Vă las pacea, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte.”

Umbland “prin credinţă, nu prin vedere”, după cum spune Biblia,am ajuns la finele anului cu roade de pret, cu un numar de 9 intalniri Betania in puncte diferite, cu multumirea sufleteasca caci seniorii au putut da slava Domnului in cadrul organizat Betania, dar ce a contat cel mai mult:le-am dat intaietate/cinste asa cum cred ca se cuvine! Pastori din comunitatea de Constanta si un numai,invitati speciali (urmaresc dupa partea spirituala ,capitolul legat de sanatate,ce mi se pare deosebit de important)..Partasia de la Betania este unica si faptul ca invitatia de a participa la intalniri este adresata Comunitatii constantene,face ca aceasta Lucrare sa nu “inchida poarta” nimanui,bucurandu-ne de orice participant care vine cu o inima sincera si plina de bunatate , cu dorinta de a da slava Domnului, ori a invata sa faca aceasta.

Ineditul intalnirilor din acest an,incepand cu luna iunie,a fost prezenta corului Betania la TOATE intalnirile Betania.Corul Betania a dat o nota de distinctie spirituala,daca-mi dati voie, implicarea, seriozitatea, spiritualitatea cu care membrii corului activeaza,au facut ca intalnirile sa aiba mai multa seva divina! Sora Gloria Topciu a intrecut asteptarile noastre ale tuturor celor ce admiram lucrarea sa de dirijorat,dar mai ales credinciosia,increderea in Dumnezeu, cu care a pornit pe acest drum. Dorinta infiintari corului a fost a Gloriei, rugandu-se fierbinte si cu incredere stiind ca la Dumnezeu orice gand bun,dorinta poate deveni realitate.Apoi inca un frate s-a alaturat,fratele Nelu Marcu,si fr Cornel Man..Eu am incurajat dorinta Gloriei,cand timida a facut apel la intalniri pentru acest cor,iar sora F. Daduica a incurajat mereu pe Gloria,si s-a rugat cu staruinta.

Cineva din afara tarii a afirmat ca Betania ii starneste in mod placut amintirile. Eu continuu si spun ca Betania creaza punti pe plan local,dar si peste hotare,care gratie mijloacelor tehnice actuale au posibilitatea sa vada/auda,sa revada parinti, frati de corp, rude,prieteni..o punte a dorului peste hotare!..

“Betania speranta pentru varstnici”! Imi doresc sa fim in continuare o speranta,dar si o implinire pentru seniori,ei capatand increderea in fortele proprii,dar mai les trecand mai usor peste problemele specifice varstei, salutandu-se,avand partasie cu prietenii vechi,avand posibilitatea sa invite prieteni,implinind din dezideratele Betaniei: partasie,relationare,comunicare si slavirea Creatorului.

Asa sa ne ajute Dumnezeu! Lui fie adusa SLAVA SI CINSTEA IN VECI! Amin

sus

Abonare gratuita!

Introdu adresa de email:

Delivered by FeedBurner

Foloseste formularul de mai sus pentru a te abona GRATUIT la Publicatia de Apologetica pe email. Mesajele sunt trimise doar cand apare un numar nou al Publicatiei si abonarea este absolut Gratuita!

Ce este nou?

Mapamond Creştin Baptist - ştiri de interes pentru creştinătatea română.

 

Biblia Online - versiunea Dumitru Cornilescu tocmai a fost actualizată la versiunea 1.0! Sunteţi invitaţi să o vedeţi - şi să o folosiţi! Acum într-o nouă interfaţă, cu motor de căutare propriu şi plan de citire a Bibliei într-un an!

 

Grup de Discuţii Apologetică - te poţi abona şi scrie mesaje care să fie dezbătute, discutate în acest grup de către membrii săi.

 

Forum - actualizat şi diversificat, securitate crescută, caracteristici de ultima ora

 

CHAT Creştin! - aici intri dacă vrei să discuţi cu prietenii sau să îţi faci prieteni noi. Teme diverse.

 

Pe pagina de Resurse Baptiste a site-lui, veţi găsi o serie de subiecte de studiu:

 

Apologetică

Biografii

Etică

Istorie Creştină

Scrieri Primele Secole

Teologie Sistematică

 

Pe pagina de Teologie Sistematică puteţi găsi o serie de articole la subiectele doctrinare despre:

 
HRISTOLOGIE (doctrina despre persoana lui Isus Hristos)
 
PNEUMATOLOGIE (doctrina despre Duhul Sfânt şi alte duhuri)
 
ANTROPOLOGIE (doctrina despre om, aşa cum a fost creat el)
 
HAMARTIOLOGIE (doctrina despre păcat)
 
SOTERIOLOGIE (doctrina despre mântuire)
 
BIBLIOLOGIE (doctrina despre Biblie)
 
COSMOLOGIE (doctrina despre creaţie şi istorie)
 
ECLESIOLOGIE (doctrina despre trupul lui Hristos - Biserica)
 
ESCATOLOGIE (doctrina despre lucrurile viitoare - sfârşitul)
Cartea de Oaspeţi

Semneaza in Cartea de Oaspeti

Apasă aici pentru a semna sau vizualiza Cartea de Oaspeţi

Înapoi Înainte
Copyright © 2003-2006 Vox Dei Baptist Ministries. Toate drepturile rezervate